|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 70> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje,mozno mi e ova sto se deshava..
Mislam deka imavme prekrasen nastap....
Sto se sluci??
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee Јова, ќе ја бараме и Јова.
убаво си испеа момето, ама кој да пушти некое моме од богданци или од кај беше, кое случајно снима и издава CD-a во Англија и тоа во Лондон! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E stvarno ne ocekuev vakov debakl..ne se nadevav na niso posebno ama deka nema da vlezeme iskreno ne..Hrvatska????Portugalija???Latvija??Danska??? so bese toa..kraj veke ne se zamaram so Evrovizija,mislam deka krajno vreme e da si gi trosime parite na neso pokorisno..vaka so ke se cue kao demek Makedonija u polufinale..golemi tikvi:)bravo za Tamara,i nejzinata izjava deka pesnata ja posvetuva na nasiot angel,koj e postojano so nas..bravo
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe luge sto se nervirate, i ako ne gledav, kakvi bea pesnite, znam deka makedonskata pesna ne bese za evrovizija... se izvinuvam ako nekogo navreduvam, no se dodeka pustame necii deca i necii sestri/braka, nema da postigneme nisto!!!
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки Гркот е вмешан и во америчка политика србија е ништо во моментов..освен место на злосторот.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е брат |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ти се вика "братска љубов" со србите.....а зошто слушавме ууууууууу пред почетокот на нашата песна????????........племето нивно |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека вратат снимка........ ц ц ц ц ц,... каролина влезе и овој..... мартин влегоа,..... а досега имаа една од најдобрите изведби,.... и не влеговме........ ц ц ц ц ц......
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега некои ќе се вратат во времето и ќе викаат дека не сме ја пуштиле соодветната песна, дека требало да оди Гиш или Јова, ама тоа е тоа... Молчете, ние во НАТО не влеговме, па едно евровизиско финале лесно ќе ни пројде...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено? баш мајка ми рече после настапот-абе ке влеземе у први десет..и и реков -ти сањај да влеземе во финале а не па повеке....дечки политика си е политика...елена ристевска и каролина бе нула според тамара...стварно ме изненади супер испеа типката и симнувам капа....ама политика и глас јебо нас Бог....со опроштење
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ред беше и ние да не влеземе, со оглед на тоа дека откога е воведено полуфиналето, нон-стоп влегуваме. Ајде, не сме до толку за жалење.
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJGOLEMO SRANJE NIKOGAS NE GLEDAM VEKE !!!!
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми се верува дека тоа бабето и дедето од хрватска влегоа,..... и врсничката моја од албанија,..... и португалија,...... и сите најгрди песни.......... а ние не влеговме !!!!!!!!!!!! .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |