![]() |
|
Ај да јадеме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 75> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
domatite se na mesto,...a za piti sum...psssss
![]() pazi toplo e ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
lele mamma ne si vo vkusot sama
![]() ne obrnuvaj vnimanie na ovie domati dali znaes da pravis dobri piti i komati ![]() Изменето од mircem - 10.Август.2008 во 19:31 |
|
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() Изменето од mamma - 10.Август.2008 во 21:10 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
E OVA E NAJ NE SNOBOVSKO
![]() ![]() ![]() |
|
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|
![]() |
|
povelete i ne snobovsko rakiice so salatice
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i crveno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samo so rakiicka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
to samo kako zagrevanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ....dodeka ne zaladi..ke mavame od ova..a za BOZIK...mnnnn....pa crno vino.....mn..mnn... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
jabolko nosi james ... bond ..... zs tesko veruvam deka osven jabolkoto ce saka da proba nesto drugo
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....aiiiiiii..ova sto ke legne na skara...!..aj ,za nasive olimpijci ,koga ke osvojat zlato..jas ke castam....samo jabolko da kupime treba,toa e trosok...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |