![]() |
|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ееее...за Драган...ќе зборуваме кога diogen ке отвори тема за него... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
A so i e Dragan Vucic, epten mi lici na nego, se im e isto.
Isti vkus za muzika, isti intelekt, slicni emisii, gostite gore dole isi im se, itn. |
|
![]() |
|
kultuzin...Лила е Лила Филиповска,Димитриевска, а сега повторно Стојановска...забавувач на широките народни маси... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
A koja e Lila Filipovik, i sto e po profesija?
Mene mi lici na Dragan Vucik, vo zenska pakovka. Isto intelektualno nivo spored mene. |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Еј, извини, можда лошо се "одразив" (што би рекол Гидра)! Не мислев дека не требало да ја отвориш темава! Баш напротив, добро е што тука имаме можност да се изнапљукаме на шљамот! |
|
![]() |
|
точно е дека критиката им ја зголемува популарноста, благодарение на некои членови од форумов кои постојано поставуваат вакви теми...што мене лично ми се допаѓа...колку некој и да не ги гледа овие емисии или програми...еднаш или два пати ќе погледне... ако не за друго барем за да искоментира нешто.. а овие водителиве како Лила,и останатите...читајќи го ова ќе се поправаат онаму каде што погрешиле...и успешно опстојуваат и водат емисии и по десет сезони... пс.поздрав до бабата на еден член од форумов... и да ја доживее стотата год.со нашиве мили и драги водители и со нивните забавни емисии... ![]() ![]() ![]() Изменето од blashka - 12.Февруари.2008 во 11:29 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...НЕШТО КАКО ..КРИВ ПРАВЕЦ!!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
еМИСИИТЕ НА ЛИЛА МОЖАТ ДА ПОСЛУЖАТ И СО ПОЗИТИВНА НАМЕНА - КАКО НАДГЛЕДНО СРЕДСТВО ЗА СТУДЕНТИТЕ ПО ЖУРНАЛИСТИКА ПРИ ПРАВЕЊЕТО СПОРЕБДБА ПОМЕЃУ ТАЛЕНТ И
АНТИТАЛНТ ВО ТВ ВОДИТЕЛСТВОТО. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
imas pravo...ali za sto sve ovde se diskutira..ova ke ispadne i visoko intelektuelna tema ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
No comment - во смисла дека за толку глупо нешто воопшто не треба ни да се дискутира! |
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Да ама се плашам дека дури и критиката им ја зголемува популарноста. Се додека се зборува за нив, било добро или лошо, нив тоа им оди во прилог. Се мислам дали најдобра борба против трујачите е да ги критикуваш или да ги игнорираш?
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
drag moj tofu..dodeka ne postoi relevantna kritika se do togas emisiite vo Makedonska produkcija ke odat nadole..Inace bez gajle..jas i voopsto ne gledam TV...nemam vreme..a i nema zasto....dovolno e samo ednas da poglednes edna od gore navedenite "emisii"..i da stanes strucnjak-kriticar...zatoa sto toa sto ednas ke go vidis...veruvaj mi boli..i ne mozes a da ne go iskomentiras...inace..pred spienje timerot na TV go mestam na 01.00 i pustam CNN...TOA MI E OMILENIOT KANAL..PORED dISCOVERY,DISCOVERY CIVILISATION I tRAVEL...ALI I ZA NIV IMAM SE PORETKO VREME...a za nasive takanareceni "proekti"...ke zboram i ke se boram dodeka sum ziv...ili dodeka ne gi simnat od TV programata..ako ne radi mene...radi baba mi ![]() |
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
А бе Диоген, што воопшто трошиш време на коментирање на такви емисии? Па ете да не беше ти јас немаше да знам ни дека Тони имал емисија, ни дека Лила имала емисија. А бе не ги мачи очите, ушите и мозокот со македонски шоу програми. Гледај Discovery
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Емисијата е празна - вез идеја, без концепт, без содржина.Во една детска игра има повеќе досетливост и инвентивност отколку во Ај да те видам. На Лила и е важно само да биде пред камерата а не каков квалитет ќе понуди.Гледав една емисија и ништо повеќе.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |