IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал > Фан клубови
  Активни теми Активни теми RSS - Фан клуб Милан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фан клуб Милан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 27>
Автор
Порака Обратен редослед
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:21
vo Italija Roma ke bide Shampion.....edna od pricinite e sto sudiite go "krepat" i zastituvaat Inter( za nivniot kvalitet i grubost vo igra se vide vo Sh.league) a mnogu poveke gi oshtetuvaat Milan i Juventus...Roma e u sredina ni tamu ni vamu......taka da kolku sto mozat ke i pomagaat na Roma.....btw ja ne sum za Milan a za toa so Arsenal ne igrase Seedorf....onda ke bide druga prica
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:18
abe aj ne se vadi.... Roma se podobri od Milan... vo milan sve starci igraat tapa se momentalno, se gleda koj e vo liga na shampioni a koj odpadna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:18
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:13
големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:12
Roma - Milan 2:1 nema veze pustena utakmica.....sreka sto Milan odi kontra i pravi se samo Inter da ne bide shampion......tuh kako ne bese JUVENTUS vtor.........inace se pokaza deka Milan e podobar od Roma.......kompletna nadmok daden gol.....onda 2 100%-ni sansi namerno neiskoristeni ....... onda se pravi zamena izleguva Seedorf......btw prviot gol od Roma bese od offsajd no dobro e sto ne bese ponisten inace i malo dete bi zabelezalo deka utakmicata e pustena no toa e napraveno profesionalno.....Roma ke bide SHAMPION vo Italija blagodarenie najmnogu na Milan i Juventus....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 22:17
ма каков милан само што добија 2 гола еден по друг од РОМА голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 22:13
MILAN zakon
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 22:03
MILAN zakon tim ,a i igracite se super:Kaka ,Pato,Pipo i site
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 00:42
нема ни шут карта ни беше наместено.Анџелоти останува, тој е врвен стратег, мора под итно само да се прави подмладување на играчите.Имаат техника,имаат искуство,меѓутоа немаат снага и енергија повеќе. Ако го слушавте преносот на хрватската телевизија,сигурно слушнавте како коментаторот на крајот рече: Не победи ни знаење,ни тактика...едноставно победи младоста!
Го сакам Милан и покрај се сум со него,само дефинитивно некои играчи треба да ги стават копачките на ѕид,зошто веќе се легенди.

Само напред Милан,и во добро и во лошо со тебе сме...Секој тим поминува низ ваква фаза на смена на генерации...треба само да се издржи...после тоа неколку години ...проблеми нема да има никакви!!!

Засекогаш со тебе.... М  И  Л  А  Н!!! 
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 22:51
е сега може и шут карта да му дадат, стварно нема никаква иницијатива, или и ова со Арсенал беше наместено, а?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 12:43
Штама . . . Ова во Сериа А што се случува не е за коментирање . . . Анчелоти што побрзо да си оди од клубот . . . 
STRUGA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 23:33
Odlicni bevte....Samo napred!!!!MILAN
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:35
Srcki so vas sum denesсреќасреќаSAmo izdrzete go pritisokot..nemora dase forsirate mnogu...
doma ke gi sredime
 M I L A N   FOREVER
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 18:03
Od koga pocnav da go sledam MILAN go zasakav i fudbalot..sea netprevar skoro ne propustam toa ti e,koa iam plus brat fanatik po MIlan i opsto po fudbalot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,220 секунди.