|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 27> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo Italija Roma ke bide Shampion.....edna od pricinite e sto sudiite go "krepat" i zastituvaat Inter( za nivniot kvalitet i grubost vo igra se vide vo Sh.league) a mnogu poveke gi oshtetuvaat Milan i Juventus...Roma e u sredina ni tamu ni vamu......taka da kolku sto mozat ke i pomagaat na Roma.....btw ja ne sum za Milan a za toa so Arsenal ne igrase Seedorf....onda ke bide druga prica
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe aj ne se vadi.... Roma se podobri od Milan... vo milan sve starci igraat tapa se momentalno, se gleda koj e vo liga na shampioni a koj odpadna
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Roma - Milan 2:1 nema veze pustena utakmica.....sreka sto Milan odi kontra i pravi se samo Inter da ne bide shampion......tuh kako ne bese JUVENTUS vtor.........inace se pokaza deka Milan e podobar od Roma.......kompletna nadmok daden gol.....onda 2 100%-ni sansi namerno neiskoristeni ....... onda se pravi zamena izleguva Seedorf......btw prviot gol od Roma bese od offsajd no dobro e sto ne bese ponisten inace i malo dete bi zabelezalo deka utakmicata e pustena no toa e napraveno profesionalno.....Roma ke bide SHAMPION vo Italija blagodarenie najmnogu na Milan i Juventus....
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма каков милан само што добија 2 гола еден по друг од РОМА
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MILAN zakon
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MILAN zakon tim ,a i igracite se super:Kaka ,Pato,Pipo i site
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема ни шут карта ни беше наместено.Анџелоти останува, тој е врвен стратег, мора под итно само да се прави подмладување на играчите.Имаат техника,имаат искуство,меѓутоа немаат снага и енергија повеќе. Ако го слушавте преносот на хрватската телевизија,сигурно слушнавте како коментаторот на крајот рече: Не победи ни знаење,ни тактика...едноставно победи младоста!
Го сакам Милан и покрај се сум со него,само дефинитивно некои играчи треба да ги стават копачките на ѕид,зошто веќе се легенди.
Само напред Милан,и во добро и во лошо со тебе сме...Секој тим поминува низ ваква фаза на смена на генерации...треба само да се издржи...после тоа неколку години ...проблеми нема да има никакви!!!
Засекогаш со тебе.... М И Л А Н!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега може и шут карта да му дадат, стварно нема никаква иницијатива, или и ова со Арсенал беше наместено, а?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штама . . . Ова во Сериа А што се случува не е за коментирање . . . Анчелоти што побрзо да си оди од клубот . . .
|
|
STRUGA
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicni bevte....Samo napred!!!!MILAN
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srcki so vas sum denesSAmo izdrzete go pritisokot..nemora dase forsirate mnogu...
doma ke gi sredime
M I L A N FOREVER
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od koga pocnav da go sledam MILAN go zasakav i fudbalot..sea netprevar skoro ne propustam toa ti e,koa iam plus brat fanatik po MIlan i opsto po fudbalot
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |