![]() |
|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Автор | ||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ljubomora vo odredena doza mora da ima dokolku sakas nesto i toa e OK. No dali ste primetile deka onie koi izneveruvaat i samite si stvaraat konstrukcii za partnerot deka mozebi i toj/taa istoto go pravi. E toa ne mozam da gi svatam. Demek toj/taa ako si pravat izleti, ama zosto pa partnerot da go pravi istoto. I sega gi proektiraat lagite koi gi kazuvaat tie deka se lagi koi moze gi kazuva partnerot. I ke kaze nekoj bil ljubomoren oti ja saka.. Ili toa ili si ja ima muvata na kapata pa si ja brka
![]() Изменето од Mishell_G - 26.Ноември.2007 во 16:36 |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ljubomora da ama vo kontrolirana doza i samo koga e navistina e opravdana seto drugo koe nadminuva granici e "STARO-TURSKI SINDROM" i toa e veke bolest
|
||
![]() |
||
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
ljubomorata e kako nekoja programa koja ja gledaat samo budalite!!!!!
|
||
![]() |
||
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
epa ljubomora do ljubomora ima razlika ke svatam mala ljubomora e toa dokaz deka te saka nirmalno sekoj e ljubomoren ama ne ja svakam onaa bolna ljubomora kako sto e na sekoi 3 min dase javi da prasa so kogo razgovarase koj e toj
![]() ![]() |
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
se zavisi do kaj e taa ljubomora...
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
JAS SAKAM LUGJE KOI GI POKAZUVAAT SVOITE EMOCII: RADOST, TAGA, BES, LJUBOMORA AKCIJA DECKI, AKCIJA SO POMIREN, SO PORAMNODUSEN, SO PONEAKTIVEN = ....PONETESAKAM!!! |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
pozdrav kejt-d -grejt
![]() ramnodusnosta ubiva,te sece vo koren!!!!!!! nema revolucija i evolucija bez ljubomora lol sexy mamma ,vo pravo si ljubomoren mozes da bides za mnogu raboti kojsto ne se povrzani so ljubovta |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
DA, I JAS PRAVAM RAZLIKA MEGJU MALATA SKOKOTLIVA DVIZECKA LUBOMORA I
TESKATA, BOLNA I PSIHOPATSKA LJUBOMORA
UF SO SUM LJUBOMORNA NA TVOITE UBAVI ZABI
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
hektore hektore junacino!!!!! ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne sekogash ljubomorata e vrzana so ljubovta.
|
||
![]() |
||
|
se slozuvam deka covekot e covek dodeka moze da se vozdrzi!!sekoj si ima svoi granici za tolerancija,kontrola i za toa sto e normalno ili ne! Zatoa i se razlikuvame,ne sme isti. pozdrav Ekaterina ![]() |
||
![]() |
||
|
JAS LICNO, SAKAM DA CUVSTVUVAM BLAGA LJUBOMORA
TAA DAVA NEMIR I VOZBUDA
A KOGA VEKJE NE JA CUVSTVUVAM,
NA NEJZINO MESTO DOAGJA RAMNODUSNOST
BBBBBUUUUU.....NEMA POGROZNO CUVSTVO
OD RAMNODUSNOST
|
||
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
jas ne sum opsesiven tip , ne sum takov , ne i se javuvam po cel den da ja prasam kaj e, da ja kontroliram ,im zabranuvam da mi dzvonat dodeka sum na rabota , ne daj boze na sostanok ako sum da dzvoni , ili stvarno ne daj gospo da prasa koga ke si odam doma , mame mamino ke i e*am. inaku Zena ako saka, ke se ebi i pred tvoi oci za toa , a kamo li nastrana sama
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |