|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam
ANTIFANOVI ova e mesto za vas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok ako taka mislis...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto da mrzis nekoj tim ne mi e jasno
nesum cul dosega izraz antifan |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa stvarno , prodadoa poveke igraci nego ajax vo posledno vreme...
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UFFFFF JA FEYNORD GI MRZAM OD HOLANDIJA
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa da ali ako gi mrazis ajax , zasto ne i feyenoord .pa oni dadoa poveke igraci poslednive nekolku godini...
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UZIVAJ MRZI SI GI
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alo kaj zabegavte. jas kazav zasto ne mi se svigjaat ajax, kraj gotovo, gi mrzam, mekushi se!
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMA I MILJARDERITE NE GI KUPUVAAT RODA UTREHT HERENVEN I MN DR TUKU GI KUPUVAAT VEST HEM PORTSMUT I DR PA DURI I CELZI OD PROSECNA EKIPA STANA VELESILA PORADI PARITE.PA SFATETE NE IGRAAT SITE OD LJUBOV KON FUDBAL TUKU IGRAAT ZA PARI.CIM ASHLEY COLE OD ARSENAL OTIDE U CELZI ZA PARI TOGAS SO KE ZBORIME ZA HOLANDGJANITE
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa toa ti e , mentalitetot im e takov
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so tie talenti so izlegoa od holandija ligata kaj niv ke bese jaka kolku so se jaki i vo italija anglija spanija ...
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SAMO ZARADI LIGITE.TUKU SAKA I KES POGOLEM A SAKA I POVAZNI TITULI
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa aj ti igraj za vardar i da ti dojde pr. partizan ili hajduk so ponuda nema da ides?! ne zezaj, edvaj se ceka sansa da se vleze vo tie 3 ligi...
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sl*gam, sekoj klub ako raboti na psihologijata na igracite moze da zadrzi barem 70% od igracite...a ne 70% od igracite da si idat od holandija, zasto realno tamu imam eden ton talenti |
|
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |