|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 242> |
Автор | ||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и види connected, смени го коментарот на Messenger, муслиманите НЕ САКААТ да им се честита Нова Година.
Почитувај го нашиот став, измени го тој коментар !! Ние не славиме не-муслимански празници, не-муслимански календари . . . И немој да ми кажеш дека ова е мој став, ова е став на сите муслимани на форумов , нели ДАИЈА? Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 11:57 |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова мислам ти го кажав вчера, рече дека ме разбра, што сега, треба да објаснувам повторно? Со мене ќе комуницираш човечки и без многу дигање до небесни височини. . . тоа што си модератор не ми значи ништо. Ќе комуницираш како што АЦЕЛЕРА комуницира со мене, прашај ја неа, земи пример од неа . . . ! |
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A DALI STE VIE? NE ZNAETE KOJ KALENDAR VI E POISPRAVEN I PO KOJ DA SE VODITE....
SEKADE VO ISLAMSKIOT SVET SI GO PISUVA HUDZRETSKIOT KALENDAR, A NE KAU... OVOJ KATOLICKIOV....
ZAREM NE TI E SRAM DA SLAVIS TUGJA NOVA GODINA?
DA BRISES POSTOVI, PA DRUGI POPAMETNI DA TI GI VRAKJAAT?
SRAMOTA!
RISJANSKA PRAVDA?
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тебе те молам немој мене да ми се правиш многу паметна и да зборуваш за компјутери, шуми, дрва, 21 век и модернизам. Во ред? така да ти биде јасно од сега понатаму . . . Јас многу добро се снаоѓам во денешницава, живеењето според Исламот не е испаѓање од мода! Што сега, модерно е да си атеист . . . зарем ќе ја следиш модата? ШТо сакаш да ми кажеш, дека не сум модерен, дека сум заостанат? Ај те молам, не ти личи за модератор вака да навредуваш луѓе! |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
п.с.
јас не сум учтива како месинџер, јас сум малку подиректна те молам не ме споредувај и кажи ми те молам, дали се сметаш себеси за центарот на форумов каде сите треба да се вртат околу тебе? најискрено те прашувам, за да знам и да пазам како да комуницирам со тебе |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немој такви евтини финти на мене само да го заобиколиш одговорот просто се чудам со твоите ставови како се сноѓаш во денешницава на 21 век. Се прашувам, дали мислиш дека си во чекор со модерново време? |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
connected, а тебе да ти честитам Бајрам?
|
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е проблемов, зарем и ти ќе кажуваш за компјутер како што Messenger зборуваше за дрвја и шуми? |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а каква врска има календарската година?
зар ти не си современ човек? извини, а компјутерот по кој календар ти е подесен? |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
connected, а тебе да ти честитам Бајрам?
|
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger, значи да си славиме, да даруваме . . . макар било и тоа нешто паганско, неверничко, без врска . . . измислено, глупост . . . ѓаволско . . . и тн и тн! Е браво, баш добро кажа, навистина не го очекував ова од тебе. Хах, значи . . . слави се, прави се што сакаш . . . без анализа што правиш и како правиш! |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вд, да те потсетам малку дека не си центар на форумот па да пазат сите да ги исполнуваат твоите желби. мислам дека почнуваш да претеруваш |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger, смени го твојот коментар! Немој на СИТЕ да честиташ Нова Година! Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 10:14 |
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger Браво
Претерува нели? со реклами. |
||
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |