IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 231232233234235 242>
Автор
Порака Обратен редослед
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:55
и види connected, смени го коментарот на Messenger, муслиманите НЕ САКААТ да им се честита Нова Година.
Почитувај го нашиот став, измени го тој коментар !!
Ние не славиме не-муслимански празници, не-муслимански календари . . .
И немој да ми кажеш дека ова е мој став, ова е став на сите муслимани на форумов , нели ДАИЈА?

Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 11:57
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:50
Originally posted by connected connected напиша:

п.с.
и кажи ми те молам, дали се сметаш себеси за центарот на форумов каде сите треба да се вртат околу тебе?
најискрено те прашувам, за да знам и да пазам како да комуницирам со тебе

Ова мислам ти го кажав вчера, рече дека ме разбра, што сега, треба да објаснувам повторно?
Со мене ќе комуницираш човечки и без многу дигање до небесни височини. . . тоа што си модератор не ми значи ништо.
Ќе комуницираш како што АЦЕЛЕРА комуницира со мене, прашај ја неа, земи пример од неа . . . !

Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:49

A DALI STE VIE?

NE ZNAETE KOJ KALENDAR VI E POISPRAVEN I PO KOJ DA SE VODITE....

SEKADE VO ISLAMSKIOT SVET SI GO PISUVA HUDZRETSKIOT KALENDAR, A NE KAU... OVOJ KATOLICKIOV....

ZAREM NE TI E SRAM DA SLAVIS TUGJA NOVA GODINA?

DA BRISES POSTOVI, PA DRUGI POPAMETNI DA TI GI VRAKJAAT?

SRAMOTA!

RISJANSKA PRAVDA?
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:47

немој такви евтини финти на мене само да го заобиколиш одговорот
просто се чудам со твоите ставови како се сноѓаш во денешницава на 21 век.
Се прашувам, дали мислиш дека си во чекор со модерново време?

И тебе те молам немој мене да ми се правиш многу паметна и да зборуваш за компјутери, шуми, дрва, 21 век и модернизам. Во ред? така да ти биде јасно од сега понатаму . . .
Јас многу добро се снаоѓам во денешницава, живеењето според Исламот не е испаѓање од мода!
Што сега, модерно е да си атеист . . . зарем ќе ја следиш модата?
ШТо сакаш да ми кажеш, дека не сум модерен, дека сум заостанат? Ај те молам, не ти личи за модератор вака да навредуваш луѓе!

Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:44
п.с.
јас не сум учтива како месинџер, јас сум малку подиректна те молам не ме споредувај
и кажи ми те молам, дали се сметаш себеси за центарот на форумов каде сите треба да се вртат околу тебе?
најискрено те прашувам, за да знам и да пазам како да комуницирам со тебе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:42
Originally posted by vd vd напиша:

а каква врска има календарската година?
зар ти не си современ човек?
извини, а компјутерот по кој календар ти е подесен?

Што е проблемов, зарем и ти ќе кажуваш за компјутер како што Messenger зборуваше за дрвја и шуми?

немој такви евтини финти на мене само да го заобиколиш одговорот
просто се чудам со твоите ставови како се сноѓаш во денешницава на 21 век.
Се прашувам, дали мислиш дека си во чекор со модерново време?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:39
connected, а тебе да ти честитам Бајрам?

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:38

Што е проблемов, зарем и ти ќе кажуваш за компјутер како што Messenger зборуваше за дрвја и шуми?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:34
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:30
connected, а тебе да ти честитам Бајрам?

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:28
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Ne mozhe sekoja dobrina, sekoja doblest, sekoj dar da go rasipuvame analizirajki go so bagazhot sto go nosime so sebe.

Messenger, значи да си славиме, да даруваме . . . макар било и тоа нешто паганско, неверничко, без врска . . . измислено, глупост . . . ѓаволско . . . и тн и тн!
Е браво, баш добро кажа, навистина не го очекував ова од тебе. Хах, значи . . . слави се, прави се што сакаш . . . без анализа што правиш и како правиш!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:19
Originally posted by vd vd напиша:

Srekna i beriketna Nova Godina do SITE chlenovi od SITE religii i site ateisti na ovoj forum.

Kreatorot da bide sekogash so vas.

Messenger, смени го твојот коментар! Немој на СИТЕ да честиташ Нова Година!

вд, да те потсетам малку дека не си центар на форумот па да пазат сите да ги исполнуваат твоите желби.
мислам дека почнуваш да претеруваш
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 09:46

Srekna i beriketna Nova Godina do SITE chlenovi od SITE religii i site ateisti na ovoj forum.

Kreatorot da bide sekogash so vas.

Messenger, смени го твојот коментар! Немој на СИТЕ да честиташ Нова Година!

Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 10:14
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 23:32
Messenger Браво
Претерува нели? со реклами.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 231232233234235 242>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,485 секунди.