|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...neka im se polni...ne mozat da praat nisto ako ona ne saka |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i za vam da vi se polni egoto....lele so i praam.....
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene
daj da ja cunam |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za da ripa kako struja da ja udrilo, doduse prvo so pomala voltaza, ama posle da iskri ko brusilka
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova devojce se' povekje mi se dopagja
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fragi ti neso se zbuni toa e isto prasanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Komu mu e gajle ZASTO,se dodeka lizat....prasanjeto e ZASTO DA NE
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
............................................e stvarno me iznasme..............pa pusti gi be deca sto znaat.............
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam deka ke lizam i na 65 koa ke imam ......druga nema ni da mi dade
Изменето од zbunet - 09.Јуни.2008 во 14:35 |
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STOJ. 40 godishno ne e staro.Pa jas imam 38. Toa veke e iskusno i zrelo. Toa e delikates.bi go izel. PS Mozebi kriteriumite se relativna rabota.Po 30 godini ako nacekam nekoja od 65 ke ja izedam,samo togas vilicata da ne ja zaboravam ili skrsam od zvakanje. |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sum lizel 40 godisno i nisto ne i fali
|
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima,ima - kako nema.
Samo vinoto e ubo staro. Dunda stara = Shambrela ,ako znjash sho e to.Taka vo Bitola velime za vnatreshnata od topkata fudbalska koga ke se istushi. Samo mlado rozevo mevce. Zamisli toa da go mislat zenite pa koja od 22 bi posakala da dudla nekoj od 65 god.Kako kranjska prevarena kobasica |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo dundata nema starost
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |