|
Совршенство |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 32> |
Автор | |||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Убава реченица, но не и ја разбрав намената (а всушност за мене или за IQ наменета?) |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не фрлај ги мислите спроти ветрот, оти ветрот нема ниедна да оплоди - само ќе ги расее по туги ниви. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само со вакви мисли можеш да бидеш среќен во своја кожа |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
site sme sovrseni takvi kakvi sto sme si takvi sme si najarni treba da se sakame onakvi kakvi sto sme i da se stremime kon podobro...
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bi sakala da sum sovrsena.
ama koj bi mozel da mi kaze kako e da se bide toa.koga nikoj ne go doprel sovrsenstvoto???????
i od kade da znaeme deka ne se site sovrseni?
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако го достигнам сопственото совршенство, кон што после ќе се стремам!!!!!!!!!!!!!!!
Можностите немаат граници и смислата на моето постоење ја гледам во поместувањето на тие граници. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
its got to be peeerfect, imase edna pesna takva...
sekoj si ima svoe sovrsenstvo, za sekogo razlicno... nesto so e sovrseno za nekogo e sosema bez vrska za nekoj drug... ubavo e sto sme razlichni... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoj si znae kade mu e granicata na sovrsenstvoto osim budala |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Po univerzalnite normi - sovrseno dobro znam deka ne postoi sovrsenstvo, sovrsenstvoto go barame vo samite nas, sovrsenstvoto e samo pat nikogas cel..
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sovrsenstvo postoi
toa e subjektivno i sekoj vo svojata glava si definira svoe sovrsenstvo sovrsenstvo na bushman ama nema nikakvi dopirni tocki so sovrsenstvo na eden advokat |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ne znaesh po koi normi ja barash sovrshenosta, togash kako i koga ke znaesh deka si ja dostignala? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sovrsenstvo.. verojatno po nekoi univerzalni normi ako voopsto postojat takvi..
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka samata reche oti toa zavisi od percepcijata koja e vrzana so interpretacijata, sto e obremeneta so tradicijata, uchenjeto, religijata, istorijata... Ova e istoto prashanje sto gi imavme i za apsolutnoto. Koga vekje go razbirame prethodno kazhanoto, togash za koja i kakva sovrshenost prashuvash ??? Po chija definiranost na sovrshenost ? Po chij terk, po chii normi, po chija zamisla... ??? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
necini poarno nesovrseno sovrsena |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |