![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Низ ГТЦ кога ќе минуваш,по продавниците има како мерени за тебе.
![]() Да испазарам утре,и да почне хаосот од петок. ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
не, чекај сами да се свртат
![]() да си ги најдам пак чевлите
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Саатот не е ист како претходниот,не па денот. ![]() Да почнам да си ги вртам пак огласине...По со време. ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
само ако го избегна дождот попладнево
![]() да не биде утре како денес....
![]() |
|
![]() |
|
Арно тоа,ама и ти мотиката да не си ја заборавиш
![]() А за ова оти те потсетив,и кафе во термос да свариш...Ќе ти пишам рецепт како се праи на ЛП. ![]() Да не ме фаќа настинка. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Море, морееееееееееее....ашколсун
![]() На сон да ти се сони, утре со мотика денот да ти почне ![]() Што на Орка и мене да ми се сони ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Кој виде видел,кој не не видел,ама Орка си касна.
![]() Да си фатам ритуалот пред спиење за убо да ми се сони. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Секако ќе одиш, касни си колку што треба, да не стануваш на секое
![]() Да го видам Орка од некоја страна колку ќе касне ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
А да не даваш пари после за нови материјали,да си ја направиш по старата рецепта
![]() Да не лакомам,ќе тркнам едно лажиче ќе си каснам и толку! ![]() |
|
![]() |
|
Оди отвори го, касни си нешто и нема да ти лета
![]() Сладолед на направам по новата рецепта ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Таков пчелар,не е пчелар.
![]() ![]() На другарот татко му сам ќе фатеше една да го касне, да се знаело оти бил пчели да средува. ![]() Да не ми лета паметот накај фрижидерот. ![]() |
|
![]() |
|
Е не ги издигаа
![]() ![]() Ќе те пратат ама не од оваа, од некоја друга среда ќе биде ![]() Да испчеларам без да ме касне пчела ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ќе бидат,ама ќе ги издигат додека стигнеш.
![]() Од среда да ме испртатат на дваесетина денови службено патување. ![]() |
|
![]() |
|
Бројче ќе нема
![]() Столиците поефтини да бидат ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |