IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Плачење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Плачење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 29>
Автор
Порака Обратен редослед
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 15:29
mnogu retko...a pred drugi(osven pred familija)ic nejkam,ali mi se ispust 2patiBig%20smile...u posledno vreme koa mi se place, neznam zosto, pocnuvam cudno da se smeamConfused a inace posleden pat bese pred desetina dena,ama dzabe,ic polesno ne mi beseCryna filmovi ic ne placam smotano mi e...i toaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
respect my authoritaaa
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 21:29
PLACEWETO E ZDRAVA RABOTA:::
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 20:53
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

Dali koga ni e tesko placimeme,site imame potreba od toa bez razlika dali sme maski ili zeski,maskite uste od mali gi ucat da ne placat,bidejki ke bidat slabi zaradi toa no vsusnost taka nesvesno ima satavat samo frustracii koi gi potisnuvaat i na kraj se pretvoraat vo agresivnost.

Dali placeme sami ili ni e potrebno ramo za placenje,devojkite sekogas placat uz muabet so nivnite drugarki ili najbliski,a maskite toa kako sto kazav go potisnuvaat i sozllite gi pokazuvaat samo pod dejstvo na alkohol.

Placejte i ne stramejte se od toa koga vi e najtesko toa e edinstveniot ventil na vasata dusa

A posle dozdot ide sonce posle solzite sekogas nasmevkata e najubava!

Браво за темава..... Иначе прв пат гледам (читам) машко кое што верува дека не е срамно да заплаче....
Тоа што ги учат машките да не плачат е сосема погрешно, па и тие се луѓе.... Можеби не треба да бидат толку емотивни како женските, али да не заплачат... Глупо е..
Да, ни треба рамо за плачење ама во некои моменти, не секогаш.... Пошо така ни е полесно, се осеќаме посакани, дека некој се грижи за нас....
Мене на пример, некогаш многу ми треба рамо за плачење, некој да му изнакажам се што мислам и да се испразнам.... Ама некогаш сакам сакам да си се исплачам.... Без никој да знае.... Иначе у суштина сум многу емотивна личност што и не е многу добро....

Изменето од BiG_kIsS - 15.Декември.2006 во 20:57
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 17:25

jas nikogas skoro ne placam pred drugi.....pred drugi placam samo ako stvarno ne mozma da izdrzam.....i toa najcesto e za gluposti....ama ako se rasplacam za edna sitnica togas....tesko da prestanam....togas placam za se nesto so mi tezi a ne sum go kazala i sl....a mrazam da placam pred drugi.....toa se slucuva samo vo momenti koga ne mozam da izdrzam....ona ko vekje glasot mi e placliv itn....i togas se cuvstvuvam glupo..... ama retko mi se slucuva da se rasplacam pred nekogo....mnogu placam na tazni knigi i filmovi, ama gledam da ne placam

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 23:30
PLACAM.NAJCESTO SAMA DOMA VO MOJATA SOBA SO MOITE SPOMENI KE SE IZNAPLACAM,I KE MI E POLESNODEFINITIVNO PLACENJETO E KORISNO,IZDUVEN VENTIL.ZATOA NE POTISNUVAJTE JA BOLKATA PUSTETE JA DA ISKOCI I DA NE NAPUSTI!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 20:53
koga rekov deka neplacam mislev -koga me navreduvaat ili koga sum nervozna....inaku redovno placam na filmovi...ama mnogu mi e krivo sto neplacev koga zasekogas zagubiv nekogo...nemav vreme se bese taka haoticno i brzo....ostana pritisokot vo gradite i posle nekolku meseci bolkata ke me zagusese..sigurno na toa mislese delfince koga rece deka placenjeto e ventilEmbarrassed
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 20:12
ma znam da se rasplacam na se nesto...
koga ke me navredi nekoj nikogas ne placam.... se praam deka ne slusam..... i to poveke ja nervira sprotivnata strana...
ali taka se razneznuvam na mali sitnici... ,
 placev denojve ko gi vidov maturantite utroto sobrani posle proslava pred gimnazija...
i taka ....,,solzi sami kapat prosti mi.........

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:36
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Placenjeto e ubav ventil........isplacise i ne pottisnuvaj koga imas potreba ....
Jas sepak mislam deka e poloso...a golema placka bev.....Embarrassed
ne morame isto da mislime Tongue samo veruvaj mi i ne pottisnuvaj vo sebe ...
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:27
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Placenjeto e ubav ventil........isplacise i ne pottisnuvaj koga imas potreba ....
Jas sepak mislam deka e poloso...a golema placka bev.....Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 09:43
ete emotivno milo srcence....
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 09:39
ne znam dali sum vi kazala i prethodno, ama kaj mene koga ke se otvori ovoj ventil potoa placam so casovi za site nepravdi vo svetot, za se sto e tazno....drugiot den normalno malku poveke sminka zatoa sto ocite gi pravam kompot :P
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 09:36
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 23:33
placev pred nekoj den...onaka od vzbuda samo sizli mi potekoa..nemozev da gi zadrzam...zatoa sto go glkedav filmot ADAM PECH.....poglednetego pa ke svatiteWink
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 23:15

cesto placam na filmovi pesni i knigi ----- ooo pogotovo na knigi.... ko ja citav "Sedum dena za vecnost" ne mozev nikako da se smiram..... :)) am to jas mnogu si se filmam....:))))

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,329 секунди.