![]() |
|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 29> |
Автор | |
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja taka ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Pesimistot nikogas ne igra loto zatoa sto misli deka nisto nema da dobie...
![]() Optimistot sekogas koga ke zazvoni telefonot ocekuva na svadba da go pokanat...
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe za site okolu mene sum optimist samo koga se raboti za sebe sum pesimist..cudna rabota
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nekako ne sum nitu optimist ni pesimist...kako nisto da ne ocekuvam...svesna sum deka postojano ima podemi i padovi i se toa se vrti...nitu srekjata nitu tagata ne se vecni i beskrajni
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Morbid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 9 |
јас сум некоја синтеза на песимизмот и оптимизмот.Некако баш у средината сум.Некогаш знам да претерам со песимизмот но набрзо пак се се враќа во нормала
|
|
nyctophilia
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pesimistot ne cuvstvuva nikakva razlika koga ke umre
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
pesimist e onoj koj ne ja molze kravata bidejki misli deka mlekoto vekje se rasipalo
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Оптимист е оној што во ресторан нарачува школки со надеж дека во некоја ќе најде бисер и така ќе си ја плати сметката.
Песимист е оној кој од две зла-ги избира двете. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pesimistot e covek koj svaka deka e gostin na ovoj svet, optimistot misli deka vecno ke zivee
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ПОЗИТИВЕН СТАВ ПО СЕКОЈА ЦЕНА !!! КОГА СТОИМЕ ВО МЕСТО ... СИТЕ СМЕ НА КУПЧЕ ... АМА АКО ТРЕБА ДА ОДИМЕ НИЗ ПУСТИНА ... КЕ СЕ РАЗВЛЕЧИ КОЛОНАТА ... КАКО КАЈ ФОРМУЛА-1 ... ЕДЕН НАПРЕД ... УШТЕ ПО НЕКОЈ ЗАД НЕГО ... ПА МАЛА ГРУПА НА ЛУЃЕ ... ПА ПРАЗНО ... ПА ПАК ГРУПА НА ЛУЃЕ .... ПА ПРАЗНО .... И ТАКА НА КРАЈ ... ЕДНА ГОЛЕМА ГРУПА НА ЛУЃЕ ... ОНИЕ ШТО СЕ НАПРЕД ВИКААТ: - АЈДЕ ... УШТЕ МАЛКУ ... СТИГНАВМЕ !!! ОПТИМИСТИ !!! А ОНИЕ ПОЗАДИ ... - ЛЕЛЕЕЕ.... НЕМОЖАМ ПОВЕЌЕ ... - МОРЕ ШТО ДА УМИРАМ ТАМО ... ЌЕ СИ УМРАМ ТУКА ... - ТАКА Е ... АРНО ВЕЛИТЕ ... . . . МНОГУ КОМЕТНАРИ ... НА ПЕСИМИСТИТЕ ... САМО ПРАШАЊЕТО Е: - КАДЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ? НАПРЕД ... ИЛИ НАЗАД ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Оптимистот ќе ти каже како ја искористил шансата,а песимистот ќе ти раскажува како шансата поминала покрај него.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"Оној кој секаде гледа зелено светло е ОПТИМИСТ . Оној, пак, кој гледа секаде црвено е ПЕСИМИСТ . А оној кој е слеп на бои е МУДРЕЦ . " - Алберт Швајцер ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ISTO ![]() ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Denes sum samo optimist!..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |