|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 28> |
Автор | ||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iii se izvinuvam shto ne sum napishala,,,beshe upateno do EvAngelos,,,samo odi gledaj shto ima napishano vo temata Statusot na zhenata vo k*ranot....
|
||
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фантастик, извини, но ова “ne sakam da ja igram tvojata igra,,,no koga veke ja zapochna aj da vidime kaj ke ne odnese...
kolku samo lesno e chovek samo da obvinuva,,,i voopshto da ne se obiduva da razbere....“ за кого е упатено? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lev 15:19 And if a woman have an issue, [and] her issue in her flesh be blood, she shall be put apart seven days: and whosoever toucheth her shall be unclean until the even.
Lev 15:20 And every thing that she lieth upon in her separation shall be unclean: every thing also that she sitteth upon shall be unclean. Lev 15:21 And whosoever toucheth her bed shall wash his clothes, and bathe [himself] in water, and be unclean until the even. Lev 15:22 And whosoever toucheth any thing that she sat upon shall wash his clothes, and bathe [himself] in water, and be unclean until the even. Lev 15:23 And if it [be] on [her] bed, or on any thing whereon she sitteth, when he toucheth it, he shall be unclean until the even. ne sakam da ja igram tvojata igra,,,no koga veke ja zapochna aj da vidime kaj ke ne odnese... kolku samo lesno e chovek samo da obvinuva,,,i voopshto da ne se obiduva da razbere.... Изменето од Fantastic Lady - 05.Април.2008 во 02:52 |
||
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jok frojd zelba za povekje znaenje i se povekje poseduvanje i povekje i povekje i povekje i nezadovoluvanje od niso do sega steknato vodi kon sustinata zasto voopsto sme tuka- da se stigne do tamu nemoze covek treba civilizacija a zmijana e toa-- ne se soglasuva so status quo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok osvojuvaj koj ti brani |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakine, a be ne smetas deka se daleku zvezdite.. a i ostaj toa, sum gledal kako mnogu svedkaat pa cori moze da ne ostavat..
a mislam deka temava si e ubava, osvojuvnje na zenite treba da nie prioritet |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зборот-ти реков еднаш, заштити си го.
Е како живти се без змијата не ќе настанела цивилизацијава? Ти, ко на Фројд да ја тераш малу ал па не, за ова со змијава? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidis,,, DEKA NEMA LOGIKA tvoevo
BEZ ZMIJANA KAKO KJE STANESE CIVILIZAcIJA KOJA KJE GI DOPRE ZVEZDITE I KJE STANE BOG TOA E PRAV SMISOL NA VERONAUTIKATA ( abe od kaj mi e poznat zborov??) |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако несекојдневни, сепак интересни ми се твоите размислувања...
Види сега, ова е сепак веронаутика, не? Змијата е овде Сотоната....Таа ги навела Адам и Ева на првобитниот грев....значи, се почнало од нејзе. Ако претпоставиме дека доколку немало грев немало ни искупување, немало да знаеме колку може да се воздигне покајаниот и искупен од Милоста ЧОВЕК. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VAKA ZMIJATA E OLICETVORENJE NA VISTINTA KOJA USPEALA COVEKOT DA GO NAPRAVI COVEK I OD COVEK DA POSTANE CIVILIZACIJA KOJA SE VLECE PO PRASINA SO EDNA CEL DA GI DOPRE ZVEZDITE Изменето од anakin - 05.Април.2008 во 02:31 |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Научни видувања се тоа, нема контрадикторност. само се обидов она што Бог го сторил пред многу илјада години да го кажам со јазикот на денешницата. |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахахаххааа....па завршивме со неа бе анакине, таа си ја одиграла својата улога. Сега зборуваме за казната, т.е. грешките, кој згрешил и како бил казнет.
А ти-што велиш за змијата? |
||
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene kmi izgleda kako kontradiktornost da ima pomedzu prvoto i vtoroto objasnuvanje? |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ZMIJANA???
KAJ E ZMIJANA VO NARAVOUCENJETO? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |