|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 70> |
Автор | |||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE ZBORUVAJ TAKA ...NA KLADILNICATA NA wILLIAM Jill vo Anglika..Portugalija,Albanija i Island se megu prvite 10 vo finaleto...mene Gruzija me iznenadi |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
каков грк мааааааааааа..............зошто имаше уууууууууууу пред да почнат да пеат.........кога имало такво викање пред да почне песна на некој евросонг........ха?????.........ебаму племето нивно.....јас искрено не сум изненаден што не влеговме по малце и очекувано....... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
луѓе,.... НЕ Е МОЖНО да имавме полош настап од албанија, хрватска, литванија, португалија,....... 70% од песните што влегоа се фуш.......
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Mila a koj da glasa za nas...od kogo ocekuvavte da dobieme glasovi..? Od Srbija...hahahhahaha, ili od Albanija, Bugarija...hahahahha....uste li ke se lazete...!!!
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nasite super si se pretstavija Duri mislam deka i najboli nastap dosega od site prethodno... Zatoa ne mi e verno ova sto se sluci... |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e kako bre zar e mozno ...pa vo srbija se odrzuva ne na island pa da se sluci...ama toa e i pesnata ni bese super |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тебе честитки за влезот во финале.........искрено се израдував кога прочитав Албанија во финале.........така треба........на нивно тло........да ги ебете........кога веќе нашите.......се заблудани или вече му се разубавило нивното клечање па никогаш не им е доста.......а нив веќе сум им кажал....... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ЗОШТО ДА НЕ БИДЕМЕ ИЗНЕНАДЕНИ? |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
битно излеговме...а политиката малце ја замаскирале..јас сепак ке речам политика
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Да ве прашам, што очекувавте да се случи?...Зарем е можно да сте изненадени...?
Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 23:15 |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
daj ne zezaj...so ovoj nacin na glasanje...so 2 polufinalni veceri ima se pomalku politika...porano bese politika..koga site zemji od bivsa Jugoslavija mozea i ni davaa poeni..a ovaa godina samo Hrvatska bese so nas u polufinaleto...taka da...gore-dole...onie sto bea favoriti..tie i vlegoa vo finaleto...odamna e poznato deka Evropa ne saka "rapuvanje"..Setete se na Ukrainecot koj nastapuvase vo svojata zemja so 100% rap pesna..na kraj-posleden so samo 13 poena...se bese gore-dole ok,mozebi trebase namesto Turcija da bideme nie..ali koga ne vleze edna brza pesna i zgodna cura ko CESKA..ili interesniot ritam na Bugarija..sto togas..a i raka na srce...GO RAZBRA NEKOJ NASIOT SCENSKI NASTAP,POTOCNO KOREOGRAFIJATA...KOJA BESE NIVNATA PRIKAZNA,AKO JA IMAA VOOPSTO?..SAMO SKOKAA BEZ VEZE NA SCENATA...KAKO I DA E..ZAL MI ZA NASITE |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и Латвија ли влегоа ?? тоа циркузантите ??? ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО !!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е ОВА ДРУГАР ДА МУ ГО КАЖЕШ НА МИРОСЛАВ,ДУДУК,ДЕЛИЈА И СИТЕ ОСТАНАТИ СРБОМАНИ,КОИ ЛИПААТ ПО НИВНАТА ЕБЕНА СРБИЈА. |
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Albanija vleze...
Piratite vlegoa....
Ne mi se veruva...
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |