IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 70>
Автор
Порака Обратен редослед
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:18
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

не ми се верува дека тоа бабето и дедето од хрватска влегоа,..... и врсничката моја од албанија,..... и португалија,...... и сите најгрди песни.......... а ние не влеговме !!!!!!!!!!!! изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување ..... тагатагатагатагатагатагатагатага

NE ZBORUVAJ TAKA ...NA KLADILNICATA NA wILLIAM Jill vo Anglika..Portugalija,Albanija i Island se megu prvite 10 vo finaleto...mene Gruzija me iznenadi
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:18
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

дечки Гркот е вмешан и во америчка политика србија е ништо во моментов..освен место на злосторот.

каков грк мааааааааааа..............зошто имаше уууууууууууу пред да почнат да пеат.........кога имало такво викање пред да почне песна на некој евросонг........ха?????.........ебаму племето нивно.....јас искрено не сум изненаден што не влеговме по малце и очекувано.......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:17
луѓе,.... НЕ Е МОЖНО да имавме полош настап од албанија, хрватска, литванија, португалија,....... 70% од песните што влегоа се фуш....... изненадување
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:17
...Mila a koj da glasa za nas...od kogo ocekuvavte da dobieme glasovi..? Od Srbija...hahahhahaha, ili od Albanija, Bugarija...hahahahha....uste li ke se lazete...!!!
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:17

Nasite super si se pretstavija

Duri mislam deka i najboli nastap dosega od site prethodno...

Zatoa ne mi e verno  ova sto se sluci...

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:17
Originally posted by moira moira напиша:

...Да ве прашам, што очекувавте да се случи?...Зарем е можно да сте изненадени...?

e kako bre zar e mozno ...pa vo srbija se odrzuva ne na island pa da se sluci...ama toa e i pesnata ni bese super

“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:16
Originally posted by trebo.r.a trebo.r.a напиша:

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

не ми се верува дека тоа бабето и дедето од хрватска влегоа,..... и врсничката моја од албанија,..... и португалија,...... и сите најгрди песни.......... а ние не влеговме !!!!!!!!!!!! изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување ..... тагатагатагатагатагатагатагатага

тоа ти се вика "братска љубов" со србите.....а зошто слушавме ууууууууу пред почетокот на нашата песна????????........племето нивно

Е ОВА ДРУГАР ДА МУ ГО КАЖЕШ НА МИРОСЛАВ,ДУДУК,ДЕЛИЈА И СИТЕ ОСТАНАТИ СРБОМАНИ,КОИ ЛИПААТ ПО НИВНАТА ЕБЕНА СРБИЈА.

тебе честитки за влезот во финале.........искрено се израдував кога прочитав Албанија во финале.........така треба........на нивно тло........да ги ебете........кога веќе нашите.......се заблудани или вече му се разубавило нивното клечање па никогаш не им е доста.......а нив веќе сум им кажал.......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
trebo.r.a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:16
Originally posted by moira moira напиша:

...Да ве прашам, што очекувавте да се случи?...Зарем е можно да сте изненадени...?

А ЗОШТО ДА НЕ БИДЕМЕ ИЗНЕНАДЕНИ?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:16
битно излеговме...а политиката малце ја замаскирале..јас сепак ке речам политика
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:15

Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 23:15
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:15
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

искрено? баш мајка ми рече после настапот-абе ке влеземе у први десет..и и реков -ти сањај да влеземе во финале а не па повеке....дечки политика си е политика...елена ристевска и каролина бе нула според тамара...стварно ме изненади супер испеа типката и симнувам капа....ама политика и глас јебо нас Бог....со опроштење

daj ne zezaj...so ovoj nacin na glasanje...so 2 polufinalni veceri ima se pomalku politika...porano bese politika..koga site zemji od bivsa Jugoslavija mozea i ni davaa poeni..a ovaa godina samo Hrvatska bese so nas u polufinaleto...taka da...gore-dole...onie sto bea favoriti..tie i vlegoa vo finaleto...odamna e poznato deka Evropa ne saka "rapuvanje"..Setete se na Ukrainecot koj nastapuvase vo svojata zemja so 100% rap pesna..na kraj-posleden so samo 13 poena...se bese gore-dole ok,mozebi trebase namesto Turcija da bideme nie..ali koga ne vleze edna brza pesna i zgodna cura ko CESKA..ili interesniot ritam na Bugarija..sto togas..a i raka na srce...GO RAZBRA NEKOJ NASIOT SCENSKI NASTAP,POTOCNO KOREOGRAFIJATA...KOJA BESE NIVNATA PRIKAZNA,AKO JA IMAA VOOPSTO?..SAMO SKOKAA BEZ VEZE NA SCENATA...KAKO I DA E..ZAL MI ZA NASITE
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:15
и Латвија ли влегоа ?? тоа циркузантите ??? ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО !!!!!!!!!!!!!!!  лутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
Кон врв
trebo.r.a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:14
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

не ми се верува дека тоа бабето и дедето од хрватска влегоа,..... и врсничката моја од албанија,..... и португалија,...... и сите најгрди песни.......... а ние не влеговме !!!!!!!!!!!! изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување ..... тагатагатагатагатагатагатагатага

тоа ти се вика "братска љубов" со србите.....а зошто слушавме ууууууууу пред почетокот на нашата песна????????........племето нивно

Е ОВА ДРУГАР ДА МУ ГО КАЖЕШ НА МИРОСЛАВ,ДУДУК,ДЕЛИЈА И СИТЕ ОСТАНАТИ СРБОМАНИ,КОИ ЛИПААТ ПО НИВНАТА ЕБЕНА СРБИЈА.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:14
Albanija vleze...
Piratite vlegoa....
Ne mi se veruva...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.