|
Охрид-Центар на Лазаровата Гарда |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 30> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nie vikavme nema ni ANA ni ONA kaj nas, pa nivnite komandanti ni sedat vo parlament, e pa ima i car Lazar ovde svoi lugje , zosto vi e cudno..... demokratija, sekoj ima pravo na izbor
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кои се твоите извори, има или нема база во Охрид....од вакви српско - шиптарски препукувања ми е преку к*р ... само една порака до сите што сакаат да ја вовлечат нашата земја во овој конфликт дека тоа нема да се случи, од никого не треба да се плашиме, посебно не од србите а уште помалку од косоварите - слободно нека пробаат па ќе видат што ќе ги снајде...А ОД СИГУРНИ ИЗВОРИ НЕМА НИКАКВИ КАМПОВИ ВО ОХРИД- ова е чиста српска пропаганда...па тој Милиќ мене ми личи повеќе на Хомер Симпсонс - како некој измислен филмски лик... |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе каков носталгичар.... Јас не сум носталгичар....се зафркавам гледаш ли... |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав и до тебе, Владимире!
А ти од која сорта носталгичари си?
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ZA KRAJ POZDRAV DO SITE JU-NOSTALGICARI
Изменето од Vladimir88 - 25.Јануари.2008 во 11:33 |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има,јеби га такво е времето.Бираш помеѓу две страни а Охриѓаните кога ке погледнат што и се случува на Струга многу и не размислуваат
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ми речеше дека има 100 бугарофили во Охрид(Радко пациентите на пример) ќе разберев , ама србизирани идиоти??
WTF? |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се што има анти шиптарски предзнак, без разлика од која држава доаѓа, секогаш ќе има експлозивна поддршка во Македонија.
Тоа да ти биде јасно како правило!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво не сме во приказна, не е ни лош сон, ниту мора, туку сурова реална вистина. Реално гледано сме во 2008 година, а во суштина негде пред март 2001 година. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kaj sme nie vo celava prikazna?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што знам јас оној ден на една кумановска приватна телевизија даваа едно село како вежбаат,пеат песни и др.Истиот тип од "Во Центар"зборуваше како подршката им била огромна ама таму не ме изненадува пошто селото е во близина на Табановце,веднаш на меѓата помеѓу Србија,Македонија и Косово
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заинтересирај се што беше тоа во Охрид, во Домот на Културата на 15.01.2008 година, од 18:00 до 21:30, кој и што таму одржуваше????????? Изменето од orlov - 25.Јануари.2008 во 00:18 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakva garda.taka se izdavaat voeni tajni,pred cela javnost.sekoj moze da izleguva na televizija i da drobi sto ke mu padne na pamet.kako smee da kazuva kade imaat kampovi za obuka???
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |