![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 959> |
Автор | |
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Убаво...со друшка ми ќе одиме на кафица,па големи магариња и магарици се договориле за на лизгалиште за да ја надополниме празничнава атмосфера,ќе биде смеење и зезање...години поминаа откако не сум била на лизгалиште...а потоа одиме на вечера...убавини...
Либето ми се јави во 6 и пол сабајлечки,сум скокала од среќа,ама па и ме растажи,болно ми е...ееех да ми е тука... Како и да е позитивно ми е се,убав почеток на годинава.Ова ќе биде убава година,а 9 е делив со 3,тоа е добар знак... Најзаљубена,најпозитивна,најсреќна,најоптимист,најсакана...и се нај,нај,нај...АЈ ЕМ КВИН ОФ Д ВРЛД!!!Аха,да,мисли си...хахаха...СИТЕ ВЕ САКАМ! ![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
srekna.....zatoa sto moite obvrski si gi zavrsiv.....
![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Многу убаво, среќно.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
мамурливо
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mnogu ubavo
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...oh, what a fun...
![]() Изменето од moira - 01.Јануари.2009 во 17:23 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi se otvaraat podaroci
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Denes e veke prv den od novata godina,soznam kako se cuvstvuvam....neodredeno....znam samo deka ne mi se spie
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
изнервирана и разочарана
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Umorna...ama,SREKJNA...
sladok,zamor... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
ke bidam kratka da ne me lutite poveke
frustrirano ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
прилично изнервирано и тажно... само се обидувам да се смешкам...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |