![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 222223224225226 708> |
Автор | ||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
сдк....Знаеш колку ми беше убаво..екстра ми беше
![]() можеби не би повторила....ама тогаш ![]() ![]() |
||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||
![]() |
||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|||
СДК..е тоа ти е желудник..не ко мојов
![]() |
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
![]() |
||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||
SDK...sutlijas so vino ??? ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
sdk aj caoooo ve love you
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|||
СДК..ја против мамурлак си мавам упсаринче шумечо најубаво ми е
![]() |
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||||
![]() |
||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||
ова ми иде исто како јас кога мезев сутлијаш со вино ![]() |
||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||
![]() |
||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||
SDK ...u stvari da pokazam ...vaka ![]() |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
sdk ama koleskaaaaaaa.......
![]() ne mi veruva....... ![]() e aj ke ostanam zaradi tebe koleske... ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
СДК..ме подлажа и ќе ме остави сама да пијам ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
uff daa...malku me vrati vo kondicija... ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|||
СДК Кафеееееее......ама колку ретко пијам ![]() Ма да..ме освести дождот ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 04.Септември.2010 во 02:25 |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
![]() |
||||
|||
Prasaj ja MyWay, ona se trezni so jogurt...i toa bitolski ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sdk vide li ![]() ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
СДК..кога не е сезона на расолница
![]() |
||||
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 222223224225226 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |