![]() |
|
Зборови.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Понекогаш е полесно да премолчиш отколку да се устручаваш при зборувањето
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
boga mi ,,ja zamra temata ![]() Изменето од anakin - 24.Септември.2008 во 22:01 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da interesni se
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E pa vaka, mnogu e smesno koga nekoj sto saka da se dokaze deka e
gospodar na zborovite trca naokolu da im ukaze na greskite na
ostanatite deka ne gi biva
![]() Interesni zborovi, a ? ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ponekogas.....za da go naglasime zborot
go povtoruvame....povtoruvame....identicno ili vo varijanti
...
i so sekoe povtoruvanje mu ja namaluvame silinata
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
tocno taka
ne slusaj so zboruva nego zamizi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Не е само до зборовите. Пред се е до тоа како се кажани и што од нас зрачи додека кажуваме нешто. И пак е под знак прашање како тоа ќе биде сфатено, бидејки тоа зависи од личната приказна на примачот. „Говорот е извор на недоразбирања“ (А. де Сент Егзипери во „Малиот Принц“) Изменето од chuchuliga - 22.Септември.2008 во 22:59 |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Zborovite ne bi trebalo nisto da znacat, ama za zal lugjeto mnogu sakaat da veruvaat vo niv. Delata, e toa e toa.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dali ako na nekoj mu vikam"Zlatce,src,mrc..."povekje mi znaci od onoj na koj mu vikam"Manijaciste bolno,bezrbetnik,skotu..."
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
m_moon ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
znaat da se iskazat vo pogresno vreme,da se upatat na nekoja licnost za koi i ne sme svesni deka ke i go promenime zivotot vo sosema sprotiven pravec,ke ja stavime onamu kade se naogaat mozebi pogolem broj na luge-zena,nepomisluvajki deka mozebi taa nikogas i ne go zasluzila toa.sepak BLAGODARAM a ima koj da presudi za storenoto.
ti blagodaram sto me odnese da go pocuvstvuvam ona sto go nudi pekolot.......... SAMO VISTINSKA LICNOST KO TI MOZE DA GO STORI TOA,SEPAK BLAGODARAM |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Некаде на форумов прочитав еден збор...бегло....и не ми е
познато неговото значење...дали некој можеби знае...
што значи тој збор ![]() од моира: бегло значи нешто што е штуро објаснето, површно, без доволно аргументи, туку така кажано, најчесто набзина и без потреба за објаснување, набрзина... Изменето од moira - 18.Септември.2008 во 19:16 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zborovite se samo reklami sto te davat na bas najinteresniot del od filmot
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ne sekogas moze da se odbere pravilem zbor, posto za nekoi raboti sto sakas da iskazes ne postoi zbor
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas sum,...osobeno vnimatelen pri plasiranjeto na ,..zborovite!,...a, ako ne mi veruvate,...bash me ,..zabole!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |