|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 38> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da se zaljubi ona...iii zamisli te otkaci poslem i te zbori kako si i ja lizel, a ona bila nemiena od prethodniot
|
|
HalucinogeN
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj be moderatorke nekoi novi temi...na vremetoa poarni temi imase.ja vaka kao staro-nov posetitel i ne se neso vozbudlivi temive.mislam moja zabeleska ,bez lutenje odma
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama moze da se koristat kako corn flakes so mleko...mmmmmmmm...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама некој откорнал херпеси
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZeZnAtA - 17.Јуни.2008 во 13:44 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od lizenje seuste nikoj ne dobil rak na pluka
|
|
Iraq
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako be zasto lizat pa treba li da pusat
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jazicen spor ...jazik od penzioner ?
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke lizam i
oko ne mi trepnuva...!!! |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sho ima nastrano u lizenje???... ...think twice, before you write something like that... ...kutrite kuchenca...hahahahhaha |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ima nastrano u LIZENJE baska temava e SEX...decata treba da si znaat na vreme
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yahoo - images - sex ...koj niv da gi sopre ? Duri i ja sum zevnal pola saat bez vozduh da zemam
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mnogu losh primer-devijanten vo seksot im davate na mladite clenovi na forumov so toa mislenjata za lizenje dundici, ima chlenovi maloletni tuka...ke zabegaat pred vreme...
...apel do moderatorkata da gi zatvori site nastrani temi, a ne da brishe samo postoi, zasho mi se chini deka ne e u redu da se propagira nastranost na forum a da se uskratue pravo na slobodno izrazuenje, i kritika otvorena... ...zimi sve, ke ja dorasipete nashata mladina, kao sho se desi so eden drug forum sho go naprai toa... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E SEGA AKO SAKASH DA DOBIESH MORA I DA DADESH
HM.....TAKA NEKAKO |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |