![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 36> |
Автор | ||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Емотивно сум катастрофално расположена, но ќе постапам како што чувствувам дека треба поддржана од разумот,без негова критика, макар и да згрешам.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ja bi nesto okolu seksot, ako moze
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ja nemam razum, imam samo emocii
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Не постои таков поим, емотивен разум.
Ако е разумен нема да биде емотивен. Изменето од Палестинец - 19.Април.2008 во 00:03 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
tesko mozam da prifatam takov poim
mozebi obratno?????
emotiven razum????
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Разумна емотивност.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
NEKAKO....SITE GI DELIME RABOTITE VO NASITE ZIVOTI NA
-OBLASTI VO KOI TREBA DA DOMINIRA RAZUMOT
-OBLASTI VO KOI SMEAT DA DOMINIRAAT EMOCIITE
JAS LICNO, DOZVOLUVAM DA ME VODAT EMOCIITE,
I VO LJUBOVTA
I VO KOMUNIKACIJATA SO LUGJETO
I VO RABOTATA
A RAZUMOT SAMO GO KONSULTIRAM
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
E BAS NESTO NE E TOCNO DEKA NIKOJ NE TE PRIFAKJA ZA EMOTIVNA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ziveam zivot so mnogu zdrav razum...rasuduvanje... i cesto... koga ke iskazam emocii..... mojata podebela polovina ne mi veruva... i niz smeenje mi veli... sega jas sum na red... za analiza...a jas kutrata navistina ... neshto se razneznuvam... ama zaradi taa moja pusta "zdrava razum" nikoj ne me prifaka za emotivna....
Изменето од mamamd - 18.Април.2008 во 19:50 |
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Невозможно е да се изолираат емоциите од мислите. Ете јас, кој мислев дека сум рационалист и кој секогаш се раководеше според одлуките на разумот, дојдов во ситуација кога се покорив на емоциите. Меѓутоа и сега, не престанувам со рационализирање, додека чувствувам паралелно и размислувам. Овие два процеси се неразделни.
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
vo krajna nuzda- koga treba a ne koga e vekje kasno
nema potreba od sila ako taka go svati mojot text OK ne polemiziram ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
vo krajna sila??? samo da ne e prekasno togas za nesto, zatoa treba nekogas i razumot porano da se ukluci... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koj se vodi samo prema razumot vodi dosaden zivot
poln so zarumevanje vo logikata nema niso interesno emociite go pravat covekot covek se dodeka ne treba, ne go koristete razumot ,nego samo emociite a kje primetite koga treba razumot da go upotrebite znaci vo krajnata nuzda hahhahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
so sakas da bides MR ROBOTO?????????? ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |