|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 55> |
Автор | ||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема врска тоа тие не земаат премногу меморирја и сигурно не ти се блокирал компјутерот од тоа. Сигурно имаш едне куп безпотребни процеси кој ти работат во позадина и треба да се исклучат. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗАШТО НА ПРВАТА СТРАНА НА ФОРУМ СТОИ ... ИЗБРИШИ ГИ СИТЕ cookies ... ИЛИ ТАКА НЕШТО СЛИЧНО БЕШЕ .... ????????????
ВАКА ... Избришете ги cookie-јата поставени од овој форум ДАЛИ ПРЕМНОГУ МЕМОРИРА У КОМПЈУТЕР ???? СИНОЈКА МИ БЛОКИРАШЕ "PC" МИ ПАДНА "WINDOWS", ПА ЗАТОА МЕ ИНТЕРЕСИРА... Изменето од smizla - 28.Декември.2008 во 12:27 |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogas update-iraj |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОДЕСЕНА МОЗИЛА, АМА НЕ САКА ДА СИМНЕ FLASH PLAYER
|
||
Земјотрес
Сениор Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мозилата е најдобра ама ако ја подесиш како што треба |
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Flipsi fala ti go nadogradiv pa ke vidime ponatamu kako ke bide sea za sea e dobar
Изменето од ladyzaki - 22.Декември.2008 во 00:35 |
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ Еве за англиската верзија http://mk.www.mozilla.com/mk/ еве македонската :) само симнија инсталирај ја и ке се замени двојката со тројка , и ништо од bookmarks нема да ти се избриши. |
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala vi mnogu Flipsi dark hacker i Bachios za ponudenite resenija za mojov problem ama eve denes mozilava si se vrati vo normala sama od sebe(jas nitu znaev nitu mozev da vlijaam )vo Bookmarks mi se vratija stranicite sto se izgubija vo minative tri dena.Sakam da prasam dali da go nadgradam Ffirefox 2 so firefox 3 pa ve molam da mi kazete ako sakate.Fala najiskreno uste ednas
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АМА СЕ СЛУЧИ... ПАК ИСТОТО SECURITY INFOTMATION ГО ИГНОРИРАВ... И МИ БЛОКИРА... WINDOWS ERROR И НАПРАВИВ РЕСТАРТ И ПАК... |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozilata e naj brza, no vidi ja vrskta, ili dobro ti vika hacker porbal so opera (spored mene najdobra( |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne treba nis da baras samo spustas i instaliras
|
||
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haker fala na odgovorot samo te molam kazi mi dali sama mozam toa da go napravam ili moram da baram nekoj sto se razbira imajki predvod deka sum trup za ovie raboti
|
||
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ve molam dali nekoj moze da mi kaze za nekoj program namesto mozila.Sega odam preku ie ama me nervira mi treba poveke vreme za otvaranje strani.Odnapred fala
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |