IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 55>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 15:18
Originally posted by smizla smizla напиша:

ЗАШТО НА ПРВАТА СТРАНА НА ФОРУМ СТОИ ... ИЗБРИШИ ГИ СИТЕ cookies ... ИЛИ ТАКА НЕШТО СЛИЧНО БЕШЕ .... ????????????

ВАКА ... Избришете ги cookie-јата поставени од овој форум

ДАЛИ ПРЕМНОГУ МЕМОРИРА У КОМПЈУТЕР ????

СИНОЈКА МИ БЛОКИРАШЕ "PC" МИ ПАДНА "WINDOWS", ПА ЗАТОА МЕ ИНТЕРЕСИРА...

Нема врска тоа тие не земаат премногу меморирја и сигурно не ти се блокирал компјутерот од тоа.
Сигурно имаш едне куп безпотребни процеси кој ти работат во позадина и треба да се исклучат. намигнување
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 12:20
ЗАШТО НА ПРВАТА СТРАНА НА ФОРУМ СТОИ ... ИЗБРИШИ ГИ СИТЕ cookies ... ИЛИ ТАКА НЕШТО СЛИЧНО БЕШЕ .... ????????????

ВАКА ... Избришете ги cookie-јата поставени од овој форум

ДАЛИ ПРЕМНОГУ МЕМОРИРА У КОМПЈУТЕР ????

СИНОЈКА МИ БЛОКИРАШЕ "PC" МИ ПАДНА "WINDOWS", ПА ЗАТОА МЕ ИНТЕРЕСИРА...

Изменето од smizla - 28.Декември.2008 во 12:27
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 13:19
Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

fala vi mnogu Flipsi dark hacker i Bachios za ponudenite resenija za mojov problemголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање ama eve denes mozilava si se vrati vo normala sama od sebe(jas nitu znaev nitu mozev da vlijaam голема%20насмевка)vo Bookmarks mi se vratija stranicite sto se izgubija vo minative tri dena.Sakam da prasam dali da go nadgradam Ffirefox 2 so firefox 3 pa ve molam da mi kazete ako sakate.Fala najiskreno uste ednasголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

sekogas update-iraj
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 00:34
ПОДЕСЕНА МОЗИЛА, АМА НЕ САКА ДА СИМНЕ FLASH PLAYER
Кон врв
Земјотрес Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2008
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Земјотрес Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2008 во 00:29
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

ve molam dali nekoj moze da mi kaze za nekoj program namesto mozila.Sega odam preku ie ama me nervira mi treba poveke vreme za otvaranje strani.Odnapred falaтагатагатага 

mozilata e naj brza, no vidi ja vrskta, ili dobro ti vika hacker porbal so opera (spored mene najdobra(

Мозилата е најдобра ама ако ја подесиш како што треба
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 15:16
Flipsi fala ti големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеgo nadogradiv pa ke vidime ponatamu kako ke bide sea za sea e dobar големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од ladyzaki - 22.Декември.2008 во 00:35
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 15:06

fala vi mnogu Flipsi dark hacker i Bachios za ponudenite resenija za mojov problemголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање ama eve denes mozilava si se vrati vo normala sama od sebe(jas nitu znaev nitu mozev da vlijaam голема%20насмевка)vo Bookmarks mi se vratija stranicite sto se izgubija vo minative tri dena.Sakam da prasam dali da go nadgradam Ffirefox 2 so firefox 3 pa ve molam da mi kazete ako sakate.Fala najiskreno uste ednasголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

Еве за англиската верзија

http://mk.www.mozilla.com/mk/

еве македонската :)
само симнија инсталирај ја и ке се замени двојката со тројка , и ништо од bookmarks нема да ти се избриши.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 13:09
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 00:02
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Originally posted by smizla smizla напиша:

фала на трудот.
IE РАБОТИ, САМО ИМА ПРОБЛЕМ СО ТОА ШТО НАВЕДОВ.
САКАВ ДА СУМ НА ЧИСТО, ДА НЕ ЗАКАЧАМ НЕШТО.
А ВО МЕЃУВРЕМЕ И ОВА ГО ПРОЧИТАВ...
ПРОПУСТИ

АМА ОК Е. УТРЕ ЌЕ СЕ РЕШИ СЕ НАДЕВАМ...
Уживај не се замарај на експорерот имат налупано еден куп заштити безвеза, ако имаш антивирус уклучено не се секирај кај што сакаш отварај влегвај ништо нема да ти се случи намигнување

АМА СЕ СЛУЧИ...

ПАК ИСТОТО SECURITY INFOTMATION
ГО ИГНОРИРАВ...
И МИ БЛОКИРА... WINDOWS ERROR
И НАПРАВИВ РЕСТАРТ И ПАК...
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 19:47

ve molam dali nekoj moze da mi kaze za nekoj program namesto mozila.Sega odam preku ie ama me nervira mi treba poveke vreme za otvaranje strani.Odnapred falaтагатагатага 

mozilata e naj brza, no vidi ja vrskta, ili dobro ti vika hacker porbal so opera (spored mene najdobra(
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 16:02
ne treba nis da baras samo spustas i instaliras
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 15:57
haker fala na odgovorot samo te molam kazi  mi dali sama mozam toa da go napravam ili moram da baram  nekoj sto se razbira imajki predvod deka sum trup za ovie rabotiтагатагатага
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 15:49
@ladyzaki   

Opera ti e isto dobra mozes da ja simnes od tuka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 13:40
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.