![]() |
|
Кој прв ќе каже не ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 47> |
Автор | ||||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aaa jas mislev deka taka pravat samo nekulturnite kucinja! ![]() |
||||
![]() |
||||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|||
E sea po parkovi!!! Sarko moj e kulturen!!! Samo kaj komsijata u dvor!!! Toj pocesto ja ostava pudlicata sama, i mora sarko da ape po tugji dvorovi!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|||
ah tie gradski kucina,samo po parkovi...se! |
||||
![]() |
||||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|||
Sarko moj e gradsko kuce beeee.... Ne e rasten vo planina!!! Traj praj!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
![]() |
||||
|||
Zavisi od toa kolku e vkusen "obrokot" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
znaci tvojot sarko e od onie molci i traj do daadeniot moment i posle OPS! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|||
Ape mmmmm, golem zalak ili mal ?
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Abe ajdeeeeeeeeeeeeee................. Dojdi vamu da vidis so opas, ima sarko!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|||
Sarkovci laete po ulica,ali prvi ke sviete opas
|
||||
![]() |
||||
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
|||
e sarkovci samo pazi da ne ti zalaj tebe vo dvorot i da se uplasis
![]() ![]() |
||||
mbm
|
||||
![]() |
||||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|||
охохохоохоооо све расни шарковци мајката
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||||
![]() |
||||
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
|||
e sarko moj laapojke od tripati se prijavuvam da vidam kolku sarkovci ke izdrzat ajde
![]() |
||||
mbm
|
||||
![]() |
||||
Gendalf ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|||
ja se prijavuvam
ama ja sam ti magionicar onadam edno 10-na pati i posle me odnema ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|||
нема тука главна награда друже, туку се работи за издржливост |
||||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |