![]() |
|
ФОРУМСКА ГАРАЖА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Автор | |
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peglicata Mimi
|
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
The Duke ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 34 |
Пред 3 месеци купив нов Seat Leon ,и е неверојатно добар за спортско возење,произведува НЕНОРМАЛЕН звук на високи вртежи.
|
|
I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
vozam Peugeot 307 a mazot mi alfa 166, ama mojata e bolja![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
me razochara,...mislev deka imash,....avtomobil bomba!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
me razochara,....mislev deka imash ,...avtomobil bomba!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
BMX
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Moze temava da bide.... koj so svoj pari kupil -kakva kola.... ???? :))) mislam deka malku postovi ke ima :)) ...vozam seat ibiza, normalno kupena so moj pari :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Bmw 5 ali morav da go prodadam pa sega stignav do jugo ali ke bide
|
|
![]() |
|
betonjera ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опел комодоре
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
jas go odbiv tatkomi da mi kupi kola eeeeeee sea ke mikupi kola i ke me fati za jajca ke mi popuva dodeka studiram, si kupiv sam so moi pari kola 101-zastava i mnogu mi e slatko so e onaka moja i so moi pari si ja kupiv...sea mirna mi e glavata od tatkomi ...ali dobro ponekogas i na tatkomi ja vozam golf-4 |
|
speed
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
bevte li na saemot za koli vo belgrad?ako ne da otidete jas bev pred nekoj den ludnica se 5 saata ke ti trebaat za da se proseta...ali nema so nema...
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
EEE sto ti e burzoazija! I posle Makedonija bila siromasna zemja
![]() ![]() btw Jas vozam Seat Cordoba 1.9 2005-ta crvena, ne se zalam ama sakam nesto bolje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Honda HRV-crna
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |