![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 32> |
Автор | |
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас од вчера сум строго за Сајко
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
шоуто е одлично , штета шо имам малку време да гледам , оригинална ствар нема што . Водителот Маца е закон , го пратам чоекот од поодамна го бива за некојси босански простачки хумор . Во секој случај Цар
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
абе оти испадна џоле
![]() ![]() а александар како си ја испеа песната... па и капутот... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magdalena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
за Александар нема тешка песна! колку и да му даваат тешки песни тој е се подобар и подобарI LOVE ALEX
![]() |
|
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
па што мислевте вие,целото шоу чини 7000000 евра,тие пари треба да се вратат.-како? од телефонски јавувања нормално и реклами,и треба нешто да се заработи. Без разлика кој ќе победи,голем број а ако не и сите учесници ќе си направат своја музичка кариера. Во едно сум многу сигурен. Идна голема ѕвезда која ќе блесне на балканската музичка сцена ќе биде нашиот Александар. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
све е политика за повеќе пари да соберат
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
favorit ke bide Daniel (ne mozam suratot da mu go svaram)
ako toj znae da pee
ja sum Vaska Ilieva
|
|
apce
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Мене нешто ми мириса...како наместено...сега за сега фаворит,после....
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
ehhh pak e aleksandar favorit!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Daj boze da izleze toj Glupasin(Vukasin
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Jas mislam deka od nominiranite ovaa nedela ke izleze Vukasin bidejki nema tolku mnogu navivaci kako Dzordze, a i so svoite pristrasni komentari samo si navlekuva negativni poeni kaj publikata.
Inaku na mene mnogu mi se dopagja kako pee Vukasin a isto taka i nasiot Aleksandar i Sonja(alal neka i e za mokniot glas) P.S. I VECER SITE PRED TV DA GLEDAME OPERACIJA TRIUMF NA A1 |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
zaljubena izgubena ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
mili moi,imate li zabelezhano deka nekako na zhirito ne mu e bash pri srce aleksandar?ochigledno e kon koi studenti imaat sklonosti.kon milica,imaa,ete i bidna rabotata.kon daniel,isto imaat,i so nego kje bidne.od dgjordje,vukashin i nikola.p isto kje napravat rock bend,znachi sredena stvar.ama kon nashiov...ne znam jas lichno mislam deka ako ne bide milenik ne publikata,tie bi go nominirale...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Јас мислам дека пак ќе биде ...миленик на публиката....
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
па може и намерно му ја дадоа таа песна... ама ај ќе видиме....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |