![]() |
|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 35> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a be , BC i da napise ima sto da napise ... tuku sto so ovoj FIKUSOT ? sto li kje pisuva toj koga ne znae ni sto se slucuva so nego
![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Не се секирај за МУАБЕТ БАРЕМ го бива... Од ништо нешто 5 Тома ако треба ќе напише... И на крај шо најбитно 200 илјади ќе му веруват... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се прашувам колку страни(чки) има книгата?
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Црвенковски напиша книга за неговото петгодишно претседателско владеење...
- Записи за едно време – пет години на чело на Република Македонија...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
neopredelen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
najdobro bi bilo branko crvenkovski voopshto da ne se vraca vo politikata.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
najnormalno .... samo im napravile usluga da ne mora da gubat vreme okolu negovo hostiranje ...........
|
|
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Штоако ЈА хакирале сајтот, кога и онака никој не ЈА посетува тој сајт, може да си остане хакиранА.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Poznata hakerska grupa KHG go hakirale sajtot na pretsedatelot na RM
Branko Cervenkovski http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108030 Изменето од mamamd - 04.Мај.2009 во 20:44 |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Бранко со Љубчо ја загуби војната против Али Ахмети, во 2001 година. Бранко сам ја загуби и транзиционата војна, со приватизацијата. И се уште е тука. Се уште смета на успех заради нашиот плиток ум, и својот длабок џеб.
Ќе му успее ли повторно?! Подетално ...за обајцата тука споменати..еве на оваа страна: ![]() Изменето од novace - 04.Мај.2009 во 15:07 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
некој се уште не може да ја види целата слика, изгледа? на СДСМ ќе му тргне, кога Бранко ќе се тргне, целосно. како Љупчо што се тргна, од ВМРО-ДПМНЕ. оти тоа не е негова партија, (својата партија?! цитат од погоре), он е само член таму, како и сите други, или барем ќе биде пак, од 12 мај. својата партија .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
taman rabota da znaeme kolkav e nadvoresniot dolg .... kje treba na barbiturati da pocneme da ziveeme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Од нив земените кредити (можеби и) ги вратиле..овој не..тој и тие како него се долгоророчни..во повеќето случаи..
Знае ли некој од вас овде..
колку сега е вкупниот долг на Македонија..а кој е (велат) „поделен„ на 3 врсти:
1.Долг кон Парискиот Клуб
2.Долг кон Лондонскиот Клуб
3.Долг кон Останатите
![]() Изменето од novace - 03.Мај.2009 во 18:16 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
samo pod uslov da im prifatele baknezi namesto PARI
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
kako be kredit...neli vladata gi vrati kreditite i toa pred vreme
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |