![]() |
|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20212223> |
Автор | ||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Еве ти ја apce, шо ке ти кукла!!!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A ova prai kef ama dur se okozis
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
...vrsi rabota, ama ne pravi keif
![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ti vikam ja ke si kupam kukla, pozivcaniv
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
...MOZEBI...
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
|
e fala bogu EDEN sto razbira
![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Нема врска , не са сложени, и они са као нас човечки суштества. ![]() ![]() ![]() ![]() Само што нив ако ги разбираш, не бе ти не ги разбираш!!!! Ако не ги разбираш, не бе ти се правиш дека не ги разбираш!!! Ако се правиш дека ги разбираш, а уствари не ги разбираш, е тогаш браво, според нив ти нив ги разбираш!!!!! Разбираш!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ke si idam u sexy shop da si kupam kukla, ova zenive mnogu komplicirani ispadnaa
|
||
![]() |
||
|
Ако жена рече не - тоа значи можеби!!! Ако жена рече можеби - тоа значи да!!! Жена ретко вика да - заради пристојност!!! Изменето од којсумјас - 29.Март.2008 во 13:35 |
||
![]() |
||
|
Cek ,sea ako te prasam dali ke mi dades i ti mi reces ne, znaci da, a da znaci da ?
Изменето од zbunet - 29.Март.2008 во 12:41 |
||
![]() |
||
|
toa e zenska psihologija
![]() a vie mazi naucete se veke ednas da citate megu redovi
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Па слични случаеви има и кај вас нели? Еве пример класика: Душичке дебела сум? (во случај да е) Не срце нема врска, ко манекенка си... Тоа ти е, бон-тон на некој начин... Не ми се допаѓа ама така е. А и глупаво е да се залепи со носот за излог и да му рече: ја сакам онаа алка и точка.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |