|
ДНЕВНО - политички случувања |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 36> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ushte ne ne napadnalebarem nas vo Aerodrom |
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мисли ли овој Трифун, да стане градоначалник...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мора ли да се чека на некој за да се истребат комарците?
ај сите да направиме по една ваква стапица и средена работа! http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=468&Itemid=2 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сега и дури мислам дека и пенов е бољи трифун треба да го стаиме за кутура бе , море не и онака ке го тргант кај и да е
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку комарци имаше порано во Кочани, и тоа беше сосема вообичаено, од одма се стекнуваше имунитет од нив, и јас си стекнаф, бидејки мајка ми е од таму. Е сеа и таму нема комарци, така да не знам како да стекнете имунитет. Може само да си ја затруете крфта, исто и тоа е добро решение.
И коа ќе ролате, ќе си купите проѕирни наочари, штом веќе имате пари за ролерки, купете си некои ефтини ама големи, да ви покриваат пола лице, и пичете. Више памет не солам, ќе ве пресолам, нема да бидете вкусни. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да да одамна ко се прашуваваме што му фале на Скопје??? На Скопје му фали Куманово , лелеле само да ме збориме кумановски бе ахх сг се замислиив
Иначе Трифун чиста катастрофа кај се убаци у сдсм кај се одбаци , дува ветре се вртам у правец на кој ми го дава |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У Куманово за комарци не се секираме ама вода ке да снемаме и тоа бргу ама нема врска ке се префрлиме на Скопско
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахх сега ова накај Куманово незнам како се движат комарциве али па што знам ипак и не е Трифунчо криф само за комарциве дај па има некои и ко мен со отровна крв вајда па не ги јадат
али мислам ствано си искористи уше толку со аа позиција , срамота , само од личен интерес , Скопје е далеку од она штоп го нарекуваат метропола, едни канти за губре нека ставт бар |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бре, шо се секирате па и вие, еее едни комарци ве вадат од такт. Кај мене у село сфе живо диво може да се сретне па не бараме такви „мегаломански“ проекти како прскање со пропелерец авијон протиф комарци. Оставете го трифун да си пее, да печали на грбот на Скопјани, шо ве гледам чудни.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехехе за оставка кој си дава бе?? Иначе се слагам со тебе ствано до сега ама на нито не личи градов па што знамм едино Аларова кај мене на Водно малце што сради зарад Грјуо ко ке сиде дома
али од Трифун ни паркинг не може да се види , ајде да се надеваме дека ке испрска а ако не што знам гледајте го како си пее на тв и баш го боли Изменето од SeXY - 17.Мај.2007 во 02:35 |
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добре бе луѓе нашиов таканаречен градоначалник Трифун Костов има ли намера барем оваа година да испрска против комарци, одкако е дојден на власт цело тело секоја година ми е парам парче од комарци, на стаза од кај жабарот до мостот обединети нации има наезда на инсекти не може да се вози со ролери или точак. Што градоначалниг што ѓутур ќе беше. Ако не го бива нека даде поштено оставка и чао пријатно и он раат и ние раат.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na vasata agresija vrakam so digresija
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа и скокнаа и Тачи, од косово, па и дебарскиот совет, да разјаснат дека ете они не се со исти идеи како и нивните сонародници. значи кога имаш мува на капата, треба да си ја бркаш.
стара приказна, оваа за мувата и капата. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo bi sakal da reagiram zs moite postovi se brisat ,nitu ednas vo moite postovi nikogo ne sum navredil nitu nekogas ke go napravam toa ,a vie pak mi gi brisete moite postovi , a pak onie postovi koi od prvata bukva do poslednata se polno so omraza kon Muslimanite i sodrzat navredlivi sborovi ,vie ne gi zablezuvate i tie kako takvi ostanuvaat da figuriraat. Sramno. Bi sakal mu kazam na "kalpazan" ,deka toj so svoeto odnesuvanje i nacin na pisuvanje go prikazuva vistinskata Hristijanska slika , pocituvane Kalpazane samo osvrni se na tvoite postovi , i ke bides zasramen za ona sto ti go pisuvas i bezgajle navreduvas ,tvoite postovi ne se nistu ,osven huligansko i banditsko odnesuvanje.Tvoite obidi za prikazuvanje na Islamskata vera kako "agresivna" i "ubistvena" se predestinirani da propadnat,bidejki nemas osnova zatoa , ne zaboravaj deka vie Hristijanite ste storiteli na mnoguzlodela niz istorijata .Site tie koi mislat deka poradi 6_te minata upaseni (4 albanci) Sad ke ja smenata politikata kon Kosovo , togas vie se lazete , jas uste ednas ke navedam deka Albanncite se proamerikansko (prozapadno) nastroeni i deka ,faktot sto 4 se albanci ne znaci deka Albancite se protiv Amerika i Zapadot.I Avstralijec bese upasen kako vojuva na stranata na Talibancite i Al-Kaeda , no toa ne znaci deka Avstralija gi podrzuva Talibancite i Al-Kaeda,naprotiv Avstralija e eden od najdobrite sojuznici vo "borbata protiv terorizmot".
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |