|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga bi mozel da go vratam vremeto bi smenil....pa zavisi....ako se pameti sto se se pravelo dosega.....bilo bi FENOMENALNO
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke bev maneken
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da go imav ovoj pamet pred 10 godini.....
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NISTO NE BI NAPRAVILA...
ZA NISTO NA SE KAAM
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[/QUOTE]
Извини ама не можам да се сложам со тоа дека "и лоши работи имаат нешто добро", особено ако се работи за оние најлошите - да изгубиш некој многу близок![/QUOTE] Da izgubis nekoj, sto ti znaci mnogu, toa ne e lesno! bolkata sekogas ke ja nosis vo sebe! I dolgo vreme ke se custvuvas kako nekoj da ti go skrsil srceto... ti fali, ti nedostasuva osobata koja si ja izgubil... mozebi sega ova sto ke go pisam cudno zvuci, i ke povredi nekoi osobi tuka... koga ke izgubis nesto sto mnogu ti znacelo, posebno nekoj blizok covek,koga ke ja prebolis najgolemata bolka,(i ako sekogas ke te boli) ke bides "pojak"... ke gledas nekoi stvari drugacije, ce naucis sto ti znaci ZIVOT.... izvini mozebi predaleku otidov... no toa e MOE MISLENJE |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma vrska nema, tatko, jaka muda, tiranin, samozivenik, ja bi go ukinal tatkovstvoto, najgolem procent na traumi gi predizvikuva tatkoto, a baska ako si masko se poistvetuvas so nego...sakam da kazam deka nisto ne si zagubil... |
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Извини ама не можам да се сложам со тоа дека "и лоши работи имаат нешто добро", особено ако се работи за оние најлошите - да изгубиш некој многу близок! |
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jeams dean... se sloguvam so tebe, deka covekot ne mora sekogas da uci od svoi greski... isto taka se sloguvam so tebe deka mnogu raboti ne zavisat direktno od samite nas... no ne se bas tie raboti sto te napravile toa sto si? Normalno, misla deka sekoj si se prasal po nekogas sto bi bilo da ne bese taka ili sto bi bilo da ne go napravev toa... no koga ke razmislis podlaboko, ke svatis deka i losi raboti imaat nesto dobro... a deka moras samiot greski da pravis, pa da naucis... toa nikogas ne bi go rekla!! Zborot mi e: Toa sto sum, toa sum poradi ona sto go imam do sega doziveno! |
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Би излегол заедно со татко ми, денот кога тој последен пат излезе од дома, и би се потрудил да не биде тоа неговото последно излегување....
|
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke napravev ,...da ne zavrsham ,..tuka!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bi se nasol sebe si i na kloci ke go/se dignam
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро размислување, само не би се согласил баш 100%! Во животот се случуваат многу работи кои не зависат директно од нас и на кои ние никако не можеме да влијаеме, а кои може да бидат порилично непријатни за нас и потполно да ни го променат животот на начин кој воопшто не ни се допаѓа. (Значи, мислам дека би било добро да можеш да се вратиш) Покрај тоа човекот не мора секогаш да учи од сопствени грешки. Најдобро е да учиш од туѓото искуство! Не мора и сам да се изгорам од млекото за да дувам на маштеницата! |
|||
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Normalno e sekoj da saka nesto da promeni... No se e edna lekcija.... Se se slucuva so namera nesto da se pokaze, nesto da se popravi... Zatoa i veruvam deka pominuvame niz nekolku reinkarnacii se dodeka ne go postigneme ona vistinsko nivo, onoj spiritualizam, iskonskoto vo sebe... Pa mislam ponatamu ke mozem da go napustime ovoj svet... Taka da da se trudime ilsma da nemame mn stavri so bi sakaale da gi menjame....
|
|||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne bi go vratila vremeto.. Site raboti, pa duri i onie losite se slucuvaat so pricina. Che sera, sera..
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |