![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jas taka mu se "zakanuvam" na mojot, samo da ne go izlaze gavolot da me izneveri, more i niz solja ke mu go pustam, da ne moze pak da si go zakrpi!..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne znam dali bi imala sili za takvo neshto!
i da prostam, nishto nema da bide isto kako porano i nikogash povekje nema da mu veruvam kako porano. poarno da ne doznaam oti ke mu go otsecham ![]() ![]() Изменето од IQ - 06.Мај.2008 во 22:05 |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
KE PROSTAM AKO E PRVO NEVERSTVO!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ТАКА ..УБАВО!ДА НИ ЛИЧИ ТЕМАВА НА НЕШТО...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dobro de, se zaebavam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ke go prostam neverstvoto samo kako cin, za da mozam da go zaboravam...zosto ako ne go prostam nema da mozam da prodolzam ponatamu...ke me tepa bolkata, ke sakam da se odmazdam....
znaci, ke prostam...ali slicno kako clenot nad mene...bema da bidime poveke zaedno...a kako covek ke mu prostam....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
жити се??? а на женско не личи а? добро е што според некој закони каде што изневерувањето е грев-не се делат на машко женско
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na masko mu lici da izneveri ponekogas, baska i se ocekuva od nego ponekogas toa da go stori ako saka da go tretiraat kako normalen i ramnopraven so ostanatite
|
|
![]() |
|
имам простено....откако му раскинав
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Sum prostila , ama sigurna sum deka mene nikogas nema da mi prosti.
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЗАТОА..СПРЕМИ СЕ НА ВРЕМЕ..АКО ТЕ АКНЕ ШЛОГ..ШТО ПОСЛЕ...АААА?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
strasnoto moze da s epojavi od posle
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
..ДА,ЗОШТО...?..ШТО ИМА СТРАШНО ВО ТОА..?
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |