![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 959> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi fali,mnogu malku,za da bidam EPTEN HAPPY
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
без сила, и енергија.......
недостапна за сите |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
како полумртва, не функционирам, не спиев цела вечер за да ги заостанатите обврски, од 6 на работа отидов...ненаспана и истоштена, но сепак некоја позитивност од внатре ме одржува, па ќе се одлучам да ви кажам дека сум среќна
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Уууууууууууууу одлично,реков јас 10ка ќе биде
![]() Вечер со девојките во Мамас...не сакам да мислам што ќе биде...среќни,весели,пијанки...мојава подобра половина не знам како ќе ме прими дома,ама се разбираме,знае кога пијам за своја душа каква сум ![]() Јеееееј!Убав ден! ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... srekjno naspana
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сега тажно
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Некој пишал,евентуално,па се насмеав...јас да ви кажам баш се чувствувам евентуално.Евентуално може да се користи во комбинација со различни чувства.Исполнето евентуално среќно,а од друга страна евентуално тужно евентуално во дилема...Денес многу пцујам ![]() ![]() Баш сум евентуална денес... Изменето од la fille - 15.Јануари.2009 во 09:38 |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
зачуден од дијалогот
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сега подобро од преска
Изменето од la fille - 15.Јануари.2009 во 09:37 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
максимално неисполнет
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...na sin mi mu padna pariceto...milo na mama...srekja da go sluzi...
![]() |
|
![]() |
|
тажно...оти мислев ќе ми помине
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
SREKNA - MI PADNA PARICKATA OD VASILICARSKIOT ZELNIK
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |