|
Што мислите која е целта на нашето постоење? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 25> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДО КОНЕЧНИОТ КРАЈ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIE POSTOIME ZA D AJ PRODOLZIME EVOLUICIJATA KOJA SO E ZAPOCNATA OD
MNOGU ODAMNA....I TRAE I PRODOLZUVA SE PONATAMU I PONATAMU
........
|
||
speed
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
постоењето...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КОЛКУ СТЕ МАТЕРИЈАЛИСТИ...!!!!!САМО САКАТЕ ДА СОЗДАВАТЕ И...ДА СЕ ПАМЕТИТЕ ПО НЕШТО...ЈАС БАРЕМ ТАКА СФАТИВ....!!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO POTPOLNOST SE SLOZUVAM LLLLLLJUBOVTA E EDINSTVEN DVIGATEL NA SE VO ZIVOTOT BEZ NEZ E SE NISTO. |
||
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...да си имаме на знаење дека сепак сме некој и значиме нешто штом веќе постоиме на овој свет....
|
||
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas taka bidejki za bilo koe dejstvo treba dvigatel, za nego pak zelba , a zad se volja- ljubov za da se dvizat rabotite vo pozitivna nasoka. |
||
people are strange
|
||
bojana_x
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pametno kazano te poddrzuvam
|
||
b.s.
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj den koga ke se razbudam, si velam...fala ti boze sto mi go podaruvas i ovoj den....
celta.... sekoj razlicno si ja tolkuva, za mene celta na moeto postoenje e da ja prenesam ljubovta i pozitivnata energija kon moite najbliski....da gi gledam plodovite na mojata ljubov kako stanuvaat luge... kolku sto mozam poveke da im go zasadam semeto na vistinskite vrednosti... da uzuvam vo ona sto sum go postignala so naporen trud... |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“ Жив си и живеј за да бидеш она што си.
Живеј за да ја достигнеш целта,
живеј за да ја осознаеш суштината на своето постоење.
Живеј за да бидеш човек. “
|
||
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
||
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
целта е да се дознае целта.
|
||
..........
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku i da si pameten, prosetan, nacitan, popularen, bogat.....ma kakov bil, ne si celosen bez ljubov.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se razvie Ljubovta, nisto drugo, ednostavno e. Koj ova ne saka da go prifati nema ni da go svati.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Celta na naseto postoenje e ljubovta.
lugjeto postojat blagodarenie na ljubovta. misijata na `Zemjata` e da dava uslovi ljubovta da se primeni, vo sprotivno lugjeto ako ne se potrudat da ja ispolnat celta na svoeto postoenje, eden ubav den ke krene race od nas i prietno. Sreka nasa ili nesreka e sto Toj sto upravuva so ova ima golemo trpenie i sekogas ni dava uste po edna sansa. Sansi koj znae kolku pominale i kolku ostanale, sto ke bode samo od lugjeto zavisi. Ako ima ljubov ke ima zivot, a ako nema ljubov nema niedna pricina `Zemjata` da ja prodolzi svojata misija. |
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |