|
Наоѓање работа без врски? |
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemav vrski najdov rabota, ebi ga kvalifikuvam sum iako ne lici taka i ne se davam taka....
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I vo tie sredini so vrski treba da si posebna sorta za da mozes da opstanes. Obicno treba da si laktash, poltron, vnuk na vladikata, ili site tri.
A tie istite pak ne bi imale sansa da opstanat vo meritokratija. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас мислам дека може да се најде. Е немам наоѓано 3 пати, само еднаш , ама имам и други примери што нашле. Се разбира, со врски е полесно, ама не ти ја дава истата самодоверба и задоволство. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam najdeno barem 3 pati rabota bez vrski, i mislam deka bilo koj moze da so stori istoto so malku srekja i umeenje.
Inaku veke odamna ne e tocen mitot deka vo Makedonija mora da imas vrski za da se vrabotis. Ima takvi institucii kade sto treba vrski, no spored situacijata vo niv, nitu eden talentiran covek ne bi sakal da raboti tamu. Od druga strana, veke ima mnogu privatni firmi vo koi edinstven kriterium e meritokratijata. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сте си нашле ли некогаш работа без врски? Беше среќа или кфалификација? Како течеше процесот?
Не знам дали темава е за овој подфорум, ако модераторите преценат дека не е, да преместат. Изменето од Miriam - 26.Април.2007 во 14:41 |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |