![]() |
|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 31> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ахх не е дека не треба ![]() ноооо некој забранет дали има??? Не би се сложила забранетоста ние самите во нас и за нас си ја правиме ![]() |
|
![]() |
|
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
razumot pred se vo zivotot
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Pa neli treba da veruvame vo svetosta na brakot, se razbira se dodeka ne postojat dovolno dobri pricini, da kazeme pu pu ne se vazi
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ако бил застанат пред матичар е забранета??
![]() хахах како бе така зарем и луѓето се нечија сопственост ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Tattoo Beauty - 08.Јануари.2008 во 01:42 |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
И това е релативно. Има други побитни предуслови. |
|
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Ne znam dali se kvalifikuvam za temata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Во текстот не гледам пречки од причина што се е на доброволна база. Во прашање е што е појако. Врската која сеуштње трае или новонастанатата. Решението е СОЛОМОНСКО, победваат појакиот дел од емоциите, а пречки нема и не сме да има ниту во едниот ниту во другит случај. Правото на слобода и свој живот загарантирано му е на секого. Едноставно едната врска се заборава или завршува другарски а другата независно која и понатаму нормално си тече, доколку не се појават непредвидени пречки. Изменето од orlov - 08.Јануари.2008 во 00:37 |
|
|
|
![]() |
|
се знае ама мора контрола ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eli-eli ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
cuvstvata ne se kontrolirat a neli se sto e zabraneto e poslatko
|
|
![]() |
|
Moze.. A sto e vsusnost zabraneta licnost? Ako si se zaljubil vo drug/druga, znaci nesto ne stimalo vo vrskata..
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
koga ke se zaljubis ne prasuvas dali mozes da se zaljubis ili ne....gotovo e ...zaljuben-a si.....
kakvi situacii mi se slucuvaat, kako nekoj od gore da mi mesti... skriena kamera.... ne mozam da veruvam deka ova na mene mi se slucuva, zalam...mnogu zalam... ne moze da se izrealizira.... ![]() |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
И јас ќе се надоврзам....
Резултатот ќе биде во зависност што ти е појако- љубовта или резонот...
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mi se slucilo, toa e nesto sto nemozes da go sprecis - ednostavno e posilno od tebe. Vljubuvanje vo zabraneta licnost e cist dokaz za vecnata bitka pomegju Srceto i Razumot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |