|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako p**kata e izbudalena po tebe ke golta a moze ednostavno i redovno da pie hahahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci se nemalo diskontinuitet vo degustacijata
prodolzuva da se skrenuva temava na drugacii kolosek ne rekov pogresen no drugacii- toa go ima vo drugite temi za toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pretpostavuvam deka ne ni znaes sto e cumshot!a od kaj znaes deka ima los vkus......iskustvo??
|
|
gordon
Група Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас на подот , она горе, бог те јебо што ме воле
и bloujob и cumshot и после бацуење , е јебига, не ваља. Сам себе у уста, па не мора. Има лош укус дефинитивно! И да пљукне, па и они се луѓе |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne znam koje devojke podlapuju spermu, ali momak iznad mene je jedini muskaras koji jede spermu bravo rebel ti si hrabar decko
Изменето од Eleni - 02.Декември.2007 во 22:57 |
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, имам претстава, ама прочитај го првиот параграф шо го напишав и ќе сфатиш зошто баш на оваа тема се изјаснав така.
Извини шо те разочарав... Изменето од Eleni - 02.Декември.2007 во 22:59 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOSPODE BOZE NE GO KAZUVAM OVA OD PROTIVENJETO PROBAJ SI OD SVOE SO SAKAS NO - IMAS LI TI PRETSTAVA SO SE ZBORUVA VO OVA TEMA???? ABE OVA E SEKSUALNA TEMA- ZA FILING PRI SEX A NE TEMA ZA DEGUSTATORI ME RAZOCARA- MNOGU Изменето од anakin - 30.Ноември.2007 во 19:39 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пламенко, не сум овчар
И да, се согласувам со тебе за второто |
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xot:) hehe ma ti izbegala nekoja ovca na tebe:)
pa si se frlil na ovenot:)
a za devojka da go goltne ili lapne nektarot pa treba da i znacis mnogu da si ja zadovolil premnogu i plus da ne razmisluva na gadnost vo momentot :0 ili sto ti jas znam:)
|
|
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па шознам, многу луѓе (и машки и женски) зборуваат за голтање на сперма, па реков ај да видам шо е толку убаво во тоа... ама не беше за мене... :/ ... Well, единствено само на врвот на јазикот е малце хот ама само толку |
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конечно еден позитивен коментар.. одамна на идивиди форумот не сум добил ФАЛА! |
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Rebel, kamo da se site maski kako tebe sto sakaat da im se golta..... ete hrabro masko!!!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto si mislese ti??? Deka proizveduvas nekoj volseben nektar ne morase da go spodeluvas so nas ova tvoe nezaboravno iskustvo MI SE ZGADI ama ne te obvinuvam posto ljubopitno gaze si izgleda pa taka da kojznae utre sto ke probas
|
|
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да си се изјаснам, иако темава е за жени, а јас НЕ СЕ сметам за жена, ама нели одма ќе почните да ми викате ако отворам тема „колку често машките голтаат и уживаат во тоа“, чунки мнозинство сте и нема многу како мене на форумов шо значи пак на таа тема би забегале со 300 други муабети а не за она шо се прашва..
Ова можи да звучи екстремно, така да не препорачувам деца помали од 18 да го читаат освен ако не се бааѓи искусни во секс (и пак ќе испадни ко да викам „деца одма да видите шо пишува подолу!“, -пуста љубопитност) Значи, јас еднаш имам пробано да си ја голтнам сопствената сперма, ама ми беше многу гадно, така да затоа остана на - ЕДНАШ . ...... ова беше подолго ама ајде натаму не е за кажување... Изменето од RebeL - 29.Ноември.2007 во 02:56 |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |