IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 41>
Автор
Порака Обратен редослед
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 11:16
ako p**kata e izbudalena po tebe ke golta a moze ednostavno i redovno da pie голема%20насмевкаhahahaha
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 17:43
znaci se nemalo diskontinuitet vo degustacijata
prodolzuva da se skrenuva temava na drugacii kolosek
ne rekov pogresen no drugacii- toa go ima vo drugite temi za toa

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 13:42
pretpostavuvam deka ne ni znaes sto e cumshot!a od kaj znaes deka ima los vkus......iskustvo??
Кон врв
gordon Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2007
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gordon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 00:06
Јас на подот , она горе, бог те јебо што ме воле
и bloujob и cumshot и после бацуење , е јебига, не ваља. Сам себе у уста, па не мора. Има лош укус дефинитивно! И да пљукне, па и они се луѓе
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 00:02
Ja ne znam koje devojke podlapuju spermu, ali momak iznad mene je jedini muskaras koji jede spermu bravo rebel ti si hrabar decko

Изменето од Eleni - 02.Декември.2007 во 22:57
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 21:09
Да, имам претстава, ама прочитај го првиот параграф шо го напишав и ќе сфатиш зошто баш на оваа тема се изјаснав така.

Извини шо те разочарав...тага

Изменето од Eleni - 02.Декември.2007 во 22:59
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 19:14
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Јас да си се изјаснам, иако темава е за жени, а јас НЕ СЕ сметам за жена, ама нели одма ќе почните да ми викате ако отворам тема „колку често машките голтаат и уживаат во тоа“, чунки мнозинство сте и нема многу како мене на форумов плазењеголема%20насмевка шо значи пак на таа тема би забегале со 300 други муабети а не за она шо се прашва..

Ова можи да звучи екстремно, така да не препорачувам деца помали од 18 да го читаат освен ако не се бааѓи искусни во секс (и пак ќе испадни ко да викам „деца одма да видите шо пишува подолу!“, -пуста љубопитност)

Значи, јас еднаш имам пробано да си ја голтнам сопствената сперма, ама ми беше многу гадно, така да затоа остана на - ЕДНАШ среќа. ...... ова беше подолго ама ајде натаму не е за кажување... црвенеењецрвенеењеголема%20насмевкаголема%20насмевка

GOSPODE BOZE
NE GO KAZUVAM OVA OD PROTIVENJETO
PROBAJ SI OD SVOE SO SAKAS

NO - IMAS LI TI PRETSTAVA SO SE ZBORUVA VO OVA TEMA????
ABE OVA E SEKSUALNA TEMA- ZA FILING PRI SEX
A NE TEMA ZA DEGUSTATORI

ME RAZOCARA- MNOGU

Изменето од anakin - 30.Ноември.2007 во 19:39
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 18:56
среќа Пламенко, не сум овчар намигнување

И да, се согласувам со тебе за второто намигнување
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 18:27
xot:) hehe ma ti izbegala nekoja ovca na tebe:)
pa si se frlil na ovenot:)
голема%20насмевка
a za devojka da go goltne ili lapne nektarot pa treba da i znacis mnogu da si ja zadovolil premnogu i plus da ne razmisluva na gadnost vo momentot :0 ili sto ti jas znam:)
голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 17:47
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

A sto si mislese ti??? Deka proizveduvas nekoj volseben nektar газење%20од%20смеење ne morase da go spodeluvas so nas ova tvoe nezaboravno iskustvoизненадувањелутина MI SE ZGADIболен ama ne te obvinuvam posto ljubopitno gaze si izgleda pa taka da kojznae utre sto ke probasзбунетост губитник

Па шознам, многу луѓе (и машки и женски) зборуваат за голтање на сперма, па реков ај да видам шо е толку убаво во тоа... ама не беше за мене... :/ ... Well, единствено само на врвот на јазикот е малце хот смеење ама само толку плазењеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 17:28
Originally posted by Kristin969 Kristin969 напиша:

Bravo Rebel, kamo da se site maski kako tebe sto sakaat da im se golta..... ete hrabro masko!!!

кул Конечно еден позитивен коментар.. одамна на идивиди форумот не сум добил плазење ФАЛА! намигнување
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 12:18
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Јас да си се изјаснам, иако темава е за жени, а јас НЕ СЕ сметам за жена, ама нели одма ќе почните да ми викате ако отворам тема „колку често машките голтаат и уживаат во тоа“, чунки мнозинство сте и нема многу како мене на форумов плазењеголема%20насмевка шо значи пак на таа тема би забегале со 300 други муабети а не за она шо се прашва..

Ова можи да звучи екстремно, така да не препорачувам деца помали од 18 да го читаат освен ако не се бааѓи искусни во секс (и пак ќе испадни ко да викам „деца одма да видите шо пишува подолу!“, -пуста љубопитност)

Значи, јас еднаш имам пробано да си ја голтнам сопствената сперма, ама ми беше многу гадно, така да затоа остана на - ЕДНАШ среќа. ...... ова беше подолго ама ајде натаму не е за кажување... црвенеењецрвенеењеголема%20насмевкаголема%20насмевка

Bravo Rebel, kamo da se site maski kako tebe sto sakaat da im se golta..... ete hrabro masko!!!

Ljubov i Svetlina!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 03:16
A sto si mislese ti??? Deka proizveduvas nekoj volseben nektar газење%20од%20смеење ne morase da go spodeluvas so nas ova tvoe nezaboravno iskustvoизненадувањелутина MI SE ZGADIболен ama ne te obvinuvam posto ljubopitno gaze si izgleda pa taka da kojznae utre sto ke probasзбунетост губитник
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 02:53

Изменето од RebeL - 29.Ноември.2007 во 02:56
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.