|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 39> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas malku sum neveren
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ti imas 16 - veruvam deka si verna i ne tuku mi stavaj na mene. Znam ja sto se pravi, a ti toa vreme ako si u krevet ne sum ja kriv.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ve vas toa interesira neli sekoj covek ima svoja privatnost pa i jas
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај знаеш па ти дали ние сме или не сме неверни?? И многу ми е гајле дали веруваш дека не сум неверна или не....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe celo skopje se siba, se svalerisuva od jutra do sutra a sega na forumov site verni e kako ne be, zimi majka
|
|
centar
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neveren? nikogas
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво кажано.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Cao_Sk
Сениор Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si neveren...treba da bides spremen deka i na tebe ke ti se sluci toa....prasaj se dali mozes da go podneses toa!!! da pretpostavis kako ke ti bide na tebe vo toj moment...ako mozes...nemas galje!slobodno prodolzi!!! |
|
imt1
Нов член Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mnogu cesto , i se custvuvam poradi toa super
|
|
alfa7
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa enormalna rabota ali zavisi spored mozhnostitye i sredinata kade zhiveesh naprime koga pravish seks toa se pravi so odreden del na mozokot celata rabota go pravi mozokot ikoga qe kledash ubava zhena i qe ti odit umot bideqi mozokot go pravi toa a nie cesto pati pravime sprotivno ot toa shto go saka mozokot na covekot i nakraj nie nesme po pametni od holivudskite gllumci .
|
|
alf
|
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako veke varate, bidete doblesni i priznajte go toa, a ne da se glumi ludilo kako site nie sme mnogu fini, a ni se e.. pa ni se place. Ako nekoj ja osetil nekogas vozbudata na flertuvanjeto i varanjeto, stanuva zavisnik od toa, sto i ne e tolku strasno.
Ustvari ne da ne e strasno tuku e neodolivo vozbudlivo i nesfatlivo go kreva teloto na edno povisoko telesno nivo.
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I taa e dusicka, da, zatoa i jas koga taka ke naletam na dusicki, samo togas sum neverna..
Изменето од Dana - 07.Декември.2006 во 23:51 |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |