![]() |
|
Можно ли е да се заљубиш за еден месец? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 31> |
Автор | |
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зошто да не е?
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
ja mozam da se zaljubam na prv pogled,a za eden mesec mubet ne praam,moze i deca da imam
|
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
се е можно
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Јас знам за луѓе што се заљубиле за 1 минута, а потоа 1 година го проколнувале својот "љубовен" партнер
![]() Не сугерирам ништо, има и исклучоци, барем вие погоре така велите, јас не би се залетувал до толку, особено ако знам дека сериозниот избор има и сериозни последици.
Сакам да кажам дека е мудро да го запознаеш подобро партнерот пред да се затрескаш во него/неа. Сакале ние или не, сите носиме маски кога се запознаваме со другите, а недела време или месец дена според мене е малку време за да се тргнат маските, но можеби ако и двајцата се отворени и зрели личности, хмм можеби еден месец и не е така премалку...
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
bissan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јули.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 6 |
moze i toa kako jas se zalubiv za edna nedela
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Mozno e,jas se zaljubiv za uste pokratko vreme!
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Auuuuu uba tema me zagolica odma.E aj ne napisi nekoj zbor....ko dusata ti saka? ![]() ![]() ![]() ![]()
ALL WE NEED IS LOVE
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bash taka,...mnogu glupavo prashanje,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
ova ko da nekoj prasa mozno li e da zatrudnis za eden mesec ?
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...i tuka greshish,...kako i na drugo mesto,...samo,..ajde,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Ако не бираш ти, тогаш кој бира за тебе?
Сум видел некој да биде привлечен за една секунда, да биде шармиран за една секунда, да се заинтересира за една секунда, да се затреска за една секунда, да се возбуди за една секунда итн. ама немам видено некој да се заљуби за една секунда.
Еден од знаците дека некој човек достигнал емотивна зрелост е моментот кога ќе сфати дека љубов на прв поглед не постои
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Ej i ja idam natamu nekade u septemvri,pa moze ke se vidime |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Anetce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
jas tesko se zaljubuvam ama tolku moze da se zatreskam vo nekoj ako mi
se svigja kakov karakter ima...na primer eve sega pred 2 nedeli pocna
da mi se svigja eden tip i tolku mnogu me zapali so karakterot so iako
e 1 godina pomal od mene bi sakala da mi bide decko :))))
ama steta so tipot ima zenska i odi so nea 1 mesec a plus i jas septemvri ke odam za germanija i ke mi bide uste potesko.....zatoa ke si sedam mirnicka :))) a BY THE WAY ne e vazno vremeto vazni se custvata |
|
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Abe moze e mozno i za pomalce od mesec,no isto taka za pomalce da se odljubis...Mnogu pomalce!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |