![]() |
|
Серии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19202122> |
Автор | |
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prision break
|
|
![]() |
|
^SaW^ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Gleam Charmed,Lost(ama zavrsi),CSI,ocajni domakinki i tolku
![]() |
|
![]() |
|
teona ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 11 |
epa Charmed ti se volsebnickite,na naski prevedono,neli?e od niv prv pat nacekav 2 epizodi prosli mesec ko bev Mak.,pa primetiv deka gi ima i ovde.Gledav Lost,samo prva sezona ja dadoa na tv i tolku bese,a vtorata veke ja izgledav so pomos na internetov,pa ja cekam sega tretata od esen da ja pustat.gledav Gilmorkite,Desperatnite isto,pa i niv gi cekam novite epizodi od esen,a sega od ovie novive na tv nisto ne gledam,zs nikad ne gi zavrsuvaat.
|
|
kako da sonuvam za idninata,koga site okolu mene hrcat...
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
A sto serii se toa??? I jas gledam serii ama mnogu se za da gi nabrojuvam site.I sto me nervira, treba sega da cekam za novite duri do septemri.
Gledav Charmed ama zavrsija,Potoa Alijas- i tie zavrsija.Drugi sto redovno gi sledam se CSI, Lost, Despearte Housewives,Grey's Anatomy, The OC i ER.
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
i jas gi gledam istite ama ne redovno koga ke gi nacekam
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Znam deka e glupavo no kazete koi serii gi gledate?
Jas gledam Ocajni Domakinki, Istraga na mestoto na zlostorstvoto i Volsebnicki.
|
|
![]() |
|
**MaRiJa** ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Серија најдобра знаете ли која е а?
К А С А Н Д Р А |
|
![]() |
|
kirealeks ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
NIP/TUCK
|
|
![]() ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Friends!
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
NE si gledal LOST! 22 nagradi 40 i kusur nominacii, serijata e zakon! |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Weeds i O.C. ne znam dali pocnaa da gi davaat vo Makedonija ama super se
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
VirtualA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 27 |
Стар Трек
|
|
![]() |
|
Mikus2006 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Единствена серија која не тупи со тек на време и не досадува никогаш е “Пријатели“ , сите останати се интересни првите неколку епизоди, а после оф мори мајко...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Pa, probaj so Smallville. Stom ti se dopaga Lost bi trebalo i ova serija da ti se dopaga. I uspat ako gi najdes poslednive dve sezoni od Samllville, kazi. Zosto jas ne mozam da gi najdam. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |