![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 55> |
Автор | |
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok eve eden pomiruvacki predlog.Podeli del od materijalot pa i jas ke citam so tebe..
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Као на пример???
Па признај дека добро ти лежи улогата. Ајде не се буни сега. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Е да бе Астра!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Си имам јас и попаметни работи! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Џејмс ветуваш? Чесен пионерски збор даваш?
Што убаво ми дојде деновиве малце помирно беше, онака ко затишје ми дојде, ама затишјево изгледа пред бура е... ![]() А за Блу бим обавезно нига в раце и да почнеш да читаш. И Џејмс дарлинг ова е наредба... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sonuvam milicok te neama se cudam sto te nema tolku dolgo....nekolku meseci...i eve resiv da te pobaram....
I OP SE RAZBUDIV STO ZNACI? ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па проблемот е што за Blue beam знам само површно, основните податоци.... Текстовите ми стојат у компјутер со години и уште не сум стигнал да ги проанализирам. ![]() |
|
![]() |
|
Добро Астрич... обеќавам !!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stom znaes za Blue beam verojatno i tamu imas naletano na ELF zracite
http://portland.indymedia.org/en/2005/01/309308.shtml Third, electronic telepathy involving ELF, VLF, and LF waves will reach people by the inside of their brains, interlacing and interweaving with the natural thinking to form diffused artificial thought and making each one to believe that God is speaking to them from within their own souls. Изменето од Astra - 18.Мај.2008 во 23:26 |
|
|
|
![]() |
|
Mlaku za ELF vo izvadokov od dadeniot link http://www.rhfweb.com/research.html Jamming devices to jam microwaves, ELF waves, & magnetic waves may be used to block out radiation. Alter the magnetic frequencies of the body and generate negative wavelengths of other frequencies involved. I.E. Create a magnetic field around your body by means of placing magnets around your body, or rotating magnets. Also a conductive coil placed around your body may work. Creating mangetic noise or other noise from the sounds of motors and other electronic devices may help to jam some of the radiation being directed at a human target. A screen which has a reversing high frequency voltage and a reversing magnetic field. See U.S. patent numbers 5213562, 5356368, 3647970, 5101831. |
|
|
|
![]() |
|
Пошто брзам, само накратко ЕЛф се зраци и се мисли дека со нив се влијае на луѓето, посебно програмираните се чуствителни на нив.
|
|
|
|
![]() |
|
Не ми се верува, зар и ти сине Бруте го сонуваше Тоше. Џејмс пиши ми на ПП се за сонот и како ти го толкуваш. А јас се надевам ќе имам храброст да ти ги кажам моите мисли за овој тип на сон.
Обавезно пиши ми!!! |
|
|
|
![]() |
|
Астра ма !!!! ![]() ELF !!!!?????? ![]() Да не сум Off ќе го кажам сонот од пред некој ден (и уште се двоумам дали да го кажам). Го сонував Тоше (што за мене, некако, изгледа многу чудно). Тој беше со некој другар веднаш до ѕидот на една куќа. Ѕидовите на куќата беа камени, како кај селските куќи, а улицата беше калдрма и малку накосена (како угорниче некое). Сонцето грееше така што ми беше мене зад грбот, а него му блескаше во лице. Тоше беше облечен во црно (со кратки ракави) и изгледаше одлично. Јас како да бев на минување и си помислив - еј кога веќе те видов, ајде да ти кажам нешто! Само му го кажав она што сакав да му кажам (тоа нема да го кажам тука заради неговите фанови).... и тој не ми одговори ништо. Како да ми веруваше дека тоа што му го кажувам е вистина, само ме сослуша и не рече ништо, додека неговиот другар отстрана само не гледаше. Јас се свретев и си заминав! П.С. Астрич не мора да го дешифрираш ова, веќе ми е дешифрирано ! ![]() Изменето од james dean - 18.Мај.2008 во 22:44 |
|
![]() |
|
Za ELF kje ti pisam naknadno, a za knigata vekje upativ zamolnica na PP da mi ja pustis. Fala odnapred.
|
|
|
|
![]() |
|
Астра, да бидам искрен - прв пат слушам за ова ELF!!! ![]() Изгледа не е во доменот на моите интереси! ![]() ![]() Се шалам... стварно, ако знаеш - ти кажи ми нешто, па можеби ќе ми текне, па ќе поврземе! ![]() А за Edgar Cacey можам да ти кажам само дека гледав една документарна емисија (ама тоа беше, можеби пред неколку год.) и се сеќавам само дека, бидејќи не се сложував со ништо што беше кажано, веднаш ја заборавив (односно не се ни потрудив да ја запамтам). ![]() Не сум толку површен човек, ама ова стварно беа големи измислици. (барем јас така сметам) Исто така имам и една книга која се вика Convergence и која не е од Edgar Cacey, (не знам точно од кого е, бидејќи ја составив од интернет), ама скоро во целата книга се зборува за него и некој негови идеи и пророштва! Ама не сум задоволен воопшто од неа и не се сложувам со тие работи! А ова што го кажуваш за лавиринтот е многу интересно и фала што си се потрудила толку многу! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |