|
Соба за дневен престој- дневна |
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Автор | ||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovoj ambient mnogu mi se dopagja..nekako toplo , prijatno mesto
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Конечно мојата дневна е онаква како јас сакам да биде. Си земав нов мебел во убава црвена боја некој модерен дизајн онаков коцкаст, со високи длабоки наслоњачи и удобни меки перници Инаку се одвикнав од спиење по троседи и не киснам толку касно пред тв, ама многу битна е дневната соба, тука се чита, се пишува, се сурфа, се куца и ред др.ствари.
Ааа Да! и гости идат у дневна соба, приемна соба, многу битен момент за оставање добар впечаток Изменето од GlenKlouz - 23.Мај.2009 во 13:32 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam sonce ama za nesmasni kako jas toa e lek. patem za zimno vreme postojat prekrivaci vo site formi i dizajni sto razubavuvaat jes da ne ja sakam kozata poso nekako ladno mi deluva...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAJPRAKTICEN ZA KOGA KE ISTURISH NESHTO E BLUE,AMA ZA TELOTO IC NE E PRAKTCEN NI ZA LETO NITU ZA ZIMA
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jasno. mnogu e bitno trosedot da ti e udoben ne sum po kozniot mebel no najprakticen e za mene. osobeno ko ke isturam nesto
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу сакам вакви сводови, ама во овој живот знам дека нема да имам
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако е наречена дневна соба, често и пола ноќ ја минуваме тука. Затоа мора да се внимава на нејзината удобност
|
||
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |