![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 77> |
Автор | |
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... mori, me pukna od poraki... i pusti me da disam, aman od tebe ... sto mi trebase broj da ti dadam
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
me sakas?
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sam si doma ?
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Nadopolni ja tvojata smetka so 300 l poveke denari do 21 April i ke dobies 50% poveke. Tvojot Vip
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Почитувани, Вашиот нефактуриран долг заклучно со 17 април 2008 17:43 изнесува 626 денари. Сумата не го вклучува ДДВ и дополнителните месечни попусти.
Татко ми ќе фрикне кога ќе стигне конечната фактура. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не бе мила нема никогаш ти да ми се качиш на глава:) Работи си. И јас работев до сега. Те сакам
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Milo? Sto te nema?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Pocituvani,E=Vaucer 200 denari so br.#118768..... e aktiviran na vasata PrePaid smetka
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ne uspeav da go vidam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
алармот бил,....
![]() ![]() ... ![]() |
|
![]() |
|
jelen4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Jec bidi spremna na vreme za vecer, nemoj pak deset dusi tebe da te cekame da se spremis. Znam deka dzabe ja prakam porakava ama aj...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
"...od koga nemas provereno mail
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ja malku setkam niz grad......na idenje doma,mozebi ke pominam ok....... eh,najbolja bratucedka imam
![]() -----od bratuced mi----ziva dosada e denovive
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ne se vrakjam do utre
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |