|
ОНА се заканува со нова војна во Македони |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 29> |
Автор | ||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vo vreme koga celiot svet stanal kako edno "malechko" selo(kako shto vikaat "globalistite"), nekoj da zboruva za "teritorijalni" pretenzii, pokazhuva samo na dve raboti: 1.ili ne e vo tek so vremeto 2.ili ideite koi shto mu bile "vsadeni" vo glavata ushte od staro vreme, seushte "funkcioniraat" vo nechij mozok... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма сигурно тол шпонот што најавуваше федерализација на Македонија е платен од србите нели?Вади главата од западњачки газ и согледај ја вистината.
|
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал во право си Но дека треба еднаш за секогаш да се реши проблемите во Македонија треба, тоа е факт,па макар и да сме под протекторат на НАТО. |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Идејата за ГОЛЕМА АБАНИЈА е повеќе српска пропаганда одколку вистинсак желба на Албанците... И ако некогаш било желба денес на повеќето им е јасно дека е утопија, а прикаската сеуште Србите ја бутат со цел ширење омраза... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1 . ne postoi ideja za federalizacija na MKD
2 . ne postoi ideja za golema albanija
3 . nikoj ne i se zakanuva na MKD
sakas uste ?
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostaj me mene...ednostavno ignoriraj me...eve priznavam me biva za gluposti...no ajde ti kako popameten kazhi mi, te molam ako mozhesh, shto "sodrzhi" toj dogovor, za da ti kako vistinski "profesionalec" da zakluchish deka sum "lupala" gluposti??!!! |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa mislamdeka si vo pravo...vo toj slucaj crno ni se pise...mislam ako ima vojna...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ima nova vojna vo Makedonija,ovoj pat i makedoncite i albancite skapo ke plakat,toa e realnost i cel svet toa go znae,zaradi toa moletese da ne ima nova vojna, toa vazi i za makedoncite i za albancite,ako ne sakate da ste pod protektorat na NATO...
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site koi sto ziveat vo ovaa drzava treba da gi pocituvaat zakonite,onoj koj sto se ogresil treba da odgovara.nemoze zakonite da vazat za makedoncite a za ostanatite ne.na kogo ne mu se dopagja ova neka si bara druga drzava za ziveenje a ako ne pravo vo apsaana.so zakon se zastiteni retkite zivotni a gradjanite ne.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fuere nema da se javi .... se javija negovite portparoli i kazaa jasno sto e ocekuva MKD ......... fuere moze da se javi ama na kraj ......... koga kje go primoraat GLUPAVIOT na uste eden kompromis povrzan so " idninata " na MAKEDONIJA
|
||
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade se sega sfrgo,carli caplin,ani cetiri pistolja,na site onie koi se zakanuvaat so vojna i destabilizacija da im lupnat krivicni prijavi. carli caplin nema da podnese sigurno oti nema da moze da lapne pari pa da gi deli vo humanitarni celi.FUERE javi se so izjava za javnosta!!!
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Тречи - 25.Декември.2008 во 14:51 |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе што им се замарате,ај ке се успукаме уште малку и конечно ке завршиме со таканаречените борци за слобода - вака очигледно животот заеднички не ни оди
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |