![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 74> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......ama ,moze i pak da se izlazesh!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
asteri ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
СТВАРНО Е ТАКА, ДЕФИНИТИВНО
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() |
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
![]() |
|
Buhovski A ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Najcesto srodnata dusa se pojavuva vo pogresno vreme |
|
Buhovski A.
|
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
ne se znae za toa
|
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
taka e
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Ima... a moze da izleze i deka vtorata e onaa vistinskata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa..mozebi nikogas ne se znae. Nadezta posledna umira!
|
|
![]() |
|
SAKA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
DALI IMA NEKADE I VTORA SRODNA DUSA POSLE CETERESET I ......
|
|
vnd3008
|
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Plus i plus se obivaat istoto se slucuva i na minusot so minus, ama zatoa plusot i minusot se privlekuvaat
![]() |
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
kako sto kazale.sprotivnostite privlekuvaat
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
sto mu fali na prepolnuvanjeto?
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
SRODNOSTA NE MI IDE SO LJUBOVTA(barem jas tamo taka ne ja gledam) POVEKE MI IDE SO PRIJATELSTVOTO::: JAS JA SAKAM NEGOVATA NESRODNOST ; TOA E ONA STO ME NADOPOLNUVA A NE PREPOLNUVA::: Изменето од ivin - 02.Февруари.2007 во 01:24 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |