![]() |
|
Се плашам од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 29> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ne se plasam od nisto..
Toa znaci deka me boli K** za se... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se plasham da mislam na idninata dodeka segasnosta ja trosam zaludno i bescelno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sto ponekogas svesno dozvoluvam da bidam necija igracka
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se plasham samo od mojot um...mojata sudbina e vo negovi race
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се плашам од бескрупулозни луѓе....никогаш со нив не сум на чисто...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ti se sere ? Aj odi seri i ne mi smrdi tuka
|
|
![]() |
|
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
os luge na koi zivotot im e dawn ili monotonija,pa ja baraat nasekade...KE SE PREPOZNAE MOZEBI LICNOSTA
|
|
![]() |
|
Ke napisam nesto i nekoj ke me prasa, na mene mislese koga go napisa toa i toa ? Da, se na tebe mislam, nemam dovolno problemi i veke mi stanuva strav da pisuvam da ne zgresam nekomu sto si ja ima muvata na kapata
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
od sebe...
od drugite i taka moram.... |
|
![]() |
|
...maleri lugje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
несрекни луге
|
|
![]() |
|
Pa prai kako mene, ne iskacaj od doma. A so forumdzija ? Nema sansi.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се плашам од секојдневни случки......убиства,силувања,напади,ограбувања,малтретирања............и незнам дали им се случува ова само на оние што не пазат,или навистина имаат лоша судбина
![]() |
|
![]() |
|
...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |