![]() |
|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192021 |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сум одмаздољубива, уште помалку злопамтило. Еве денес открив дека сестра ми ми ја скинала омилената алка и плус ме лажеше едно месец дена, планирав да и бидам лута ама до вечерта заборавив. Сигурно ќе биде повнимателна ако и се налутам еднаш како што треба, но не можам, не ме држи лутината ниту пак желбата за одмазда.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Ufff........naj mnogu . Znam deka e negativna osobina ama custvoto e prekrasno . Moj stav , koga si nakovalna trpis koga si cekan ke udris .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dali ste odmazdoljubivi?
Dali sekogas gi pamtite losite raboti koi vi gi napravile i barate nacin da vratite so ista merka ili mozebi dvojno povekje? Ili ednostavno se oddalecuvate od takvite licnosti? Ili prostuvate i zaboravate? Изменето од mamma - 07.Јуни.2008 во 01:21 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |