|
НАТО или ИМЕТО? |
Внеси реплика | страница <1 19202122> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e posledniot udar od Grcite,ako go izdrzime gotovi se.
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
borec...ne smeat da ni go zemat...nema da im dademe... neli...ke se borime...pa nie sme borci cel zivot... [/QUOTE] BLASHKA, BEZ IDENTITET I NIE KAKO DA NE POSTOIME!!! JAS MOJOV ZIVOT VOOPSHTO NE GO ZALAM!!!! Bez oko da mi trepne............ |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE]Potpolno se slozuvam blashka. Se ni zedoa veke, nema sto poveke da izgubime. Ushte toa da ni go zemat, EBATI ZIVOTOT TAKOV - NIKAKOV. [/QUOTE] borec...ne smeat da ni go zemat...nema da im dademe... neli...ke se borime...pa nie sme borci cel zivot... Изменето од blashka - 17.Декември.2007 во 12:18 |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potpolno se slozuvam blashka. Se ni zedoa veke, nema sto poveke da izgubime. Ushte toa da ni go zemat, EBATI ZIVOTOT TAKOV - NIKAKOV. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe USA sviri,ama dirigira interesot,nedaj boze nekoja druga varijanta da im izleze. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovie od vladava {jas gi podrzuvam} ne bi smeele da pomislat,a ne da probaat da eksperimentiraat... so ova nema eksperimenti...imamae edno ime i toa treba da si ostane taka...bez razlika kolkavi se pritisocite od nadvor,a i od vnatre... |
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amerika JASNO KAZA - IMETO NEE PROBLEM ZA VLEZ
a toa sto na grceto ova necivi, pa se pravi da izgleda poinaku ne ne interesira. vo NATO USA sviri durgute igraat... |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be za normalno normalno e.
Normalno bese i znameto da ne se menuva ,pa go smenija, normalno bese i da ne prifatime da se vikme FIROM,pa prifatija. Toa me plasi ,rabotava so ovie izjavi mi licat kako pripremanje na terenot za kompromis. Veruvam deka od vladata ne se tolku ulavi i deka ime e jasno sto ke se sluci ako probaat da eksperimentiraat. Nam se ni e vo toa ime,osven toa toa ni e identite. Mene cudno mi bese koaga na kolegite od Kina im kazuvav deka sum od Makedonija poveketo slusnale i znaat za Aleksandar Makedonski i za Makedonija. Od druga strana nemat pojma za Avstrija, Hrvatska ,Slovenija i tn. Toa sto sme makedonci ne pravi mnogu mnogu golemi iako denes mnogu malku ostana od Makedonija. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ НОРМАЛНО...СЕ РАЗБИРА...ИМЕТО... |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeleznickarta e OK,od ekonomska gledna tocka.
Toa e Koridorot 8 mi se cini,od Albanija(Jadran) ,preku Makedonija do Crnoto more. Taka nema da sme zavisni samo od solunskoto pristaniste. Vide li nekni tie koga strajkuvaa vo Grcija,kako se zaeba cel zeleznicki soobrakaj. Tuku vladata mora da se ogradi od ovoj klosarot,ako ne rabotava e navistina sumliva. Abe Bugarite se najopasni,na niv se im zavisi od Makedonija ,cela istorija im e falsifikat niso nema da im ostane,ako vistinata izleze na videlo. |
|
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугар е....
Само многу многу почна да ми мириса на неарно со бугариве. Ај отворија линија Скопје-Софија авионска, па сега ќе градат железничка пруга ама брат и ова сега нешто не ми мириса на арно...... |
|
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nepopravliv optimist si brat,alal neka ti e. Go znaes li ovoj Pasi,koj e i so e,i kako moze da sere taka,uste i sovetnik na vladata bil? |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene uste mi se losi poradi znameto.
Najubavo zname na svet imame,a veeme nesto sto e izmisleno. A i grbot na pasosot uste e so petokraka,sramota. A plus sto dobive od toa? I zatoa mi se losi koga site se zapnale za Gruevski,kako on da e 17godini premier. |
|
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imeto a amerikancite rekoa deka ako gi zavrsime site reformi oni ke ne piknat vnatre i deka nema da mozat grcite da stavat veto
|
|
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|
Внеси реплика | страница <1 19202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |