|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 33> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можно е гарант, ама само ако се сами они двајца на пуст остров !!!!!!!!!?????????????
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e formula,nema dvojba
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно, можно е.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=doriangray] Зошто воопшто губете време на дискусии од ваков тип? Па љубовта и другарството се сосем индивидуални и интимни ствари. Некои другари (машко и женско) можат да бидат најдобри другари цел живот, а можат по одредено време да се зближат повеќе и станат нешто повеќе од другари. As simple as that!
taka eee |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто воопшто губете време на дискусии од ваков тип? Па љубовта и другарството се сосем индивидуални и интимни ствари. Некои другари (машко и женско) можат да бидат најдобри другари цел живот, а можат по одредено време да се зближат повеќе и станат нешто повеќе од другари. As simple as that!
Подобро би било да дискутираме дали можеме да бидеме другари со лица од спротивен пол, ние лично за нас, а не да генерализираме. Патем, да кажам и јас што мислам: ДА! Може да постои другарство и да биде чисто другарство! Од искуство. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво, така треба!
Што да кажам,Бисерно си е Бисерно. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш другарството вреди повеќе од љубовта,...... јас имам најдобар другар,....... и никогаш нема да гледам на него како на нешто повеќе од другар,...... премногу си го сакам онака другарски,.......
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugarstvo megju masko i zensko moze da ti bid etoa ljubov samo zatoa sto nekad u drugar ke vides covek koj perfektno te razbira i go ceni tvoeto mislenje............ama ne mora da znaci deka toa e sekad taka,zasto ne e
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da postoi drugarstvo definitivno od licno iskustvo kazuvam..imam drugar so koj se druzime odamna i bukvalno se sakame samo kako drugari i niso poveke..
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imam drugarki ko sestri mi se
Изменето од baso - 27.Јануари.2008 во 17:40 |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сите другарки ги сметам само за ДРУГАРКИ......опааа...упс
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA JOK
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IRON MAIDEN
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Li4no mene mi se imat deseno > Drugastvo megju mashko i zhensko=LJUBOV , i sega se mi e super
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e najnormalno da postoi sto ne znaci
deka ne postoi. Sepak se raboti za dva sprotivni pola koi koga i da e ke profunkcioniraat kako takvi majka priroda |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |