![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 46> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
se slozuvam!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
ŽENSKA LOGIKA
Putujem busom. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
....................
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.............c c c c c c c c c c c c ne mi se veruva..................
![]() |
||
![]() |
||
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
|
Razlikata e sekogas i sekade samo edna i edinstvena- OBVRSKITE!
![]() |
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
![]() |
||
Marinko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
ima mnogu golema razlika megu zena i ljubavnica
ednata e javna a drugata tajna ![]() |
||
![]() |
||
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
zenta bi trebalo da ja imas zasekogas, a ljubovnicta ke ja imas odreden period...
|
||
![]() |
||
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
|
![]() ![]() |
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Se soglasuvam prvo mesto za ljubovnicata vo soprugata, pa potoa majka, domakinka i se drugo po red! Soprugata ima najgolema vrednost, sakale toa vie da go priznaete ili ne.
![]() |
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
ЉУБОВНИЦАТА НА ПРВО МЕСТО...ЖЕНАТА СИ ГО ЗНАЕ РЕДОТ.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
Кој го постави прашањево?
|
||
car's freack
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Razlikata e vo nacinot na koj ke gi opsluzuvas i dvete!!!!
Prvo so NAPOR ja zadovoluvas ljubovnicata a potoa se NAPREGAS da ja zadovolis i zena ti!!!! Macen zivot!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jas poznavam osoba koja pomogna brakot da se odrzi, a ne da se rasturi, namesto da go drzi mazot samo za sebe, taa go turkase kon soprugata i semejstvoto, megjutoa takvite se mnogu retki, da ne se lazeme........ Kako sto postojat sekakvi tipovi na mazi, postojat i sekakvi tipovi na zeni. Ne znaeme sto ni nosi momentot, najvazno e da bideme svesni kako treba da postapime.....kako sto rekov uste na samiot pocetok na temava, tuka ne sme za da gi sudime drugite, tuku samo si kazuvame mislenje i toa e se....a sekoj sam ke se resi kako ke postapi vo daden slucaj, zatoa Gospod mu dal i Srce i Razum, za da gi koristi dvete zaedno!
Imajte ubav den! ![]() Изменето од Eleni - 14.Април.2008 во 03:33 |
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |