|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 25> |
Автор | ||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomorata e samo dokaz deka nekoj ne ti veruva i ne te pocituva dovolno
|
||
Life is beautiful
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro, i ja ne podnesuvam ramnodushnost, no jlubomora vo granicite na normalata... |
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако е претерана е грдо...
|
||
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mora da znaci deka sekogas e nesigurnost vo prasanje.. Strav od gubenje na sakanata licnost e na nekoj nacin dokaz za ljubov, se razbira vo granici na normalata. Ne podnesuvam ramnodusnost.. |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomora=nesigurnost vo sebe...strav od gubenje na sakanata lichnost...
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
УМЕРЕНА ЉУБОМОРА= ДОКАЗ ДЕКА МЕ САКА
ПРЕТЕРАНА ЉУБОМОРА= НЕДОВЕРБА И БОЛЕСТ |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne sum ljubomorna!no,ako e sreken so druga togas ke go ostavam i neka bide sreken samo taka i jas ke bidam srekna!
no, nema vrakanje!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
VendettaB
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И така е |
||
ahinora
Група Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Когато партньорът ти / настоящ или постоянен/ не предизвиква с поведението си чувства, които унищожават твоите спрямо него, тогава няма ревност. Но в случай,че с постъпките си същият този обект на твоите чувства показва безотговорност или липса на благоприличие, това вече дори не е ревност спрямо него, а просто чувство за накърненост на най- ценното,което може да даде един човек на друг, а именно любовта. Любовта не би позволила да бъде накърнена. Но само ако я има.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubomorata e bolest. Jas ako ja sakam i taa ako me saka tuka nema mesto za ljubomora ama ako sakam da ja koristam ili prisvojam ili da ne i ja pruzam slobodata sto na sekogo mu pripagja, toa veke e problem. Tamo kade sto ima ljubov tamo ljubomora ne postoi, i obratno kade ima ljubomora tamo ljubov nema. Ako partnerkata mi otide i se zabavuva so nekoj drug a pritoa e srekna zasto jas na toa da sum ljubomoren, zasto da ne se raduvam i jas. Zasto da imam protiv ako nekoj e sreken.
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubomora vo odredena doza e duri i korisna
mu davas na znanje na partnerot deka ti znaci no koga ke gi pomine granicite se sporeduva so bolest togas e gadno |
||
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako sum ravnodušna togaš ne go sakam tolku mnogu...!
|
||
sakam skopsko
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E toa e previše, toa veke e posesivnost, ne ljubomora...
|
||
sakam skopsko
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |