IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ви е важно жената да доживее оргаза
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ви е важно жената да доживее оргаза

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
Автор
Порака Обратен редослед
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 11:38
Originally posted by pg_tp pg_tp напиша:

Originally posted by sara333 sara333 напиша:

[QUOTE=plamenko]

изненадување

ama ne go plasi tolku голема%20насмевка

Ma ne go plasam samo kazuvam toa sto e vozmozno.

Apsolutno te podrzuvam, ima milion devojki/zeni koi glumat deka svrsuvaat samo za da ne gi povredat cuvstvata na partnerot - toa se onie koi neznaat kako da dojdat do vrvot ili se plasat da mu kazat na partnerot sto im e potrebno
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 11:37
dobro, jas se salev, a inaku on samiot si znae dali go lazele tie ili ne голема%20насмевка
Кон врв
pg_tp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pg_tp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 11:33
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

[QUOTE=plamenko]

изненадување

Ma ne go plasam samo kazuvam toa sto e vozmozno.
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 11:27

Originally posted by plamenko plamenko напиша:

изненадувањеголема%20насмевкаpa do sega ne sum imal sex a da ne svrsi:)

taka da ne znam kako e :)

Od kaj znaes moze te lazela,so zena nikogas nemozes da bides na cistoизненадување

Кон врв
pg_tp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pg_tp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 11:23
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

Od kaj znaes moze te lazela,so zena nikogas nemozes da bides na cistoизненадување
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 09:52
mislam deka treba da svrsi , po nekoe si moe objasnuvanje , ako ne svrsi moz da pobara na drugo mesto da svrsi . Bez ogled na ljubav i sve treba i da se pokazes kako sto treba . e sega ne mozes sekade da se pokazes , nekoj devojki svrsuvale , nekoj ne. Nemaame site ist sklop i opustanje i ogan i formi  . Toa e toa .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 09:21
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ko ke mi se nasmee otkako ke svrsi mislam sonce me ogrealo i mi dava polet da ja nateram use ednas da svrsi

не%20вреден Bravo mace , na svetov mu se potrebni poveke mazi kako tebe!!!!!
големо%20гушкање
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 08:56
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

a dali voopsto znaes kako mirisat "dole".....????

...МОЈАТА ПОРАКА БЕШЕ ПОСЛЕДНА ,ТАКА ДА МИСЛАМ ПРАШАЊЕТО НА МЕНЕ СЕ ОДНЕСУВА...!!!...ЗА ЖАЛ НЕЗНАМ...!!!збунетостзбунетост

e togas sto baras tuka?
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 20:09

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 19:07
Ko ke mi se nasmee otkako ke svrsi mislam sonce me ogrealo i mi dava polet da ja nateram use ednas da svrsi
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 18:28
Originally posted by BICI BICI напиша:

...НЕМА ШТО ДА МИСЛАМ...СМИСЛЕНО Е...ЗАВИСИ СО КОГО СИ ИМАШРАБОТА...Т.Е. КОЈА Е ПАРТНЕРКАТА намигнување...!!!

znaci deka  ne e bas taka kako sto vikas deka ic ne ti e gajleeeeeeeeeeee takaaaaaaaaaaaaaa
folirasssssss 

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 18:10

...НЕМА ШТО ДА МИСЛАМ...СМИСЛЕНО Е...ЗАВИСИ СО КОГО СИ ИМАШРАБОТА...Т.Е. КОЈА Е ПАРТНЕРКАТА намигнување...!!!

znaci deka  ne e bas taka kako sto vikas deka ic ne ti e gajleeeeeeeeeeee takaaaaaaaaaaaaaa
folirasssssss 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 17:46
...КАЖИ МУ...ПОЧНУВА ДА МЕ НЕРВИРА.....!А ЗНАЕШ И САМАТА ZAGOR МНОГУ БРЗО СЕ НЕРВИРА... И TOA ЗА СИТНИЦИ..!!!ТАКА...!!лутина
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 17:25
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

a dali voopsto znaes kako mirisat "dole".....????
па зар уште ги има такви што се користат за анестезија пред тешка операција??? јас мислев дека хигиената постои уште од камено доба.....збунетост
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.