|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 40> |
Автор | |
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не гледам МТВ поради глупавата програма.Толку пати ги репризираат емисиите и филмовите што не можиш да пропуштиш ништо.(за тие што гледаат).Треба да се смени концептот да се промени нешто да има квалитет.Зарем нема кадри кои би можеле да изменат нешто или нема воља?
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И навистина да има потреба за Укинување, дали авторот на темава воопшто размислил дека тоа сепак е нов број на невработени и се друго што ја прати невработеноста?
Инаку како најстара треба да си постои. |
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
QUEEN
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako prvo za Makedonskata Televizija koja sto treba da e glavna megu drugite televizii vo nasata zemja ne treba ni da stanuva zbor da se ukine.Zosto ako se ukine nie nemame da imame ni edna glavna televizija kako sto ima vo site ostanati zemji.E sega najmnogu sakam da kazam za konceptot na edna vakva televizija:konceptot i e nula 0 zatoa sto toj so godini ne se menuva.A i da se napravat nekoi promeni tie se mali,nezabelezlivi.A slusam i nekoi drugi muabeti deka se diskutiralo da se ukine Makedonskata Televizija poradi finansiite.Pa sega moi dragi ljuge vie si znaete za sto ste se opredelile
|
|
KarolinaXP
Група Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sramota za MTV , podobro pod kazna ovaa godina da ne ucestvuvaat na Evrosong!Zalosta kon Tose neka bide do kraj barem i toj bese Kral na Evrosongot, hrvatskiot komentator go narece taa vecer Elvis Prisli,....se na negov trosok i sega ista pesna,....ne, ne,...podobro doma i da molcime odkolku da se rezilime po kojznae koj pat,....ocigledno deka Evrosong treba da go nosi na grb drug Medium,...ako ne se osvestat veke ednas,....VE SAKAM SITE
|
|
hristina72
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka,ima luge koi sakaat i dokumentarna programa ne se site za vesti i turbo muzika |
|
SkySurfer
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar postojat luge koi seuste gledaat MTV?
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pod itno!
|
|
MIHAJLOVA
Нов член Регистриран: 15.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se ukine ne,od pricini sto imaat bogata arhiva,mnogu pobogata od drugite televizii. I pred se e nacionalna televizija..i namesto da se razmisluva za nejzino ukinuvanje moze da se razmisluva za podobruvanje na kvalitetot na programata :)
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MENE VOOPSTO NE MI SE DOPAGJA NIVNATA PROGRAMA,MN IM E SIROMASNA ZA RAZLIKA OD DRUGITE TELEVIZII,KATASTROFA SE,AMA AJ NEKA OSTANE,KOLKU DA IMAME NACIONALNA TV!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MTV ne treba da se ukine nikako.Sekoja drzava ima svoja nacionalna televizija.A i pocnuva da se podobruva,a od se najmnogu mi se dopaga toa sto ne go zaboravija nasiot Tose i vo sekoj pogoden moment,pri sekoj zabaven blok muzika pustaat pesni i spotovi od nego,a drugite televizii posebno A1 nikogas nemaat nisto pusteno od nego od koga go nema,a se tepaa na koja televizija da go davaat negoviot koncert koga bese ziv.No i ne samo poradi toa,MTV ne treba da se ukina i poradi toa sto vo nea rabotat mnogu novinari koi bi ostanale bez rabota,a bas mi se dopaga toa sto vrabotuvaat mladi kadri.
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МТВ почнува да се менува. Почнаа да вработуваат нови лица. На Вестите веќе одамна им се нови презентерите, а на Утринската Програма исто така, донесоа нови водителки. Имаат и многу нови и млади новинари... Сите овие со тек на време ќе се научат и ќе стануваат подобри, но проблемот е во тоа, дали МТВ знае како да ги задржи, бидејќи повторно никој им нема дадено плата, последните 4 месеци... За срамота... Само поради тоа, можеби ќе ги изгубат и новите вработени, што би било жално за нив.... Поздрав....
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Iron Lion Zion
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако не треба да се укине, само МТВ дава работи што ниедна друга телевизија не ги дава во Македонија. Иако не го работи тоа што треба, сепак не верувам дека на некоја друга телевизија ќе дадат репортажа за некое село, за некој црква и нејзиниот фрескоживопис, за некој арехеолошки локалитет и слично, од тој аспект како националнла телевизија МТВ многу ја почитувам.
|
|
Oko_okO
Нов член Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не смее една национална телевизија да се укине, а тоа што содржините и се лоши или кон лоши тоа е друго.
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka se ukine i onaka jas negledam MTV!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |